Click! îţi spune cum să te îmbraci corect pe timp de ploaie

Ultima actualizare:
Ce să porți pe timp de ploaie
Ce să porți pe timp de ploaie

Vremea mohorâtă şi temperaturile uşor mai scăzute care se anunţă pentru zilele următoare ne vor obliga să renunţăm la rochii şi sandale şi să scoatem la înaintare pantofii sau cizmuliţele de cauciuc, pelerina de ploaie, eşarfa, pălăria şi, bineînţeles, umbrela. Reporterii Click! au dat o tură prin magazine şi îţi spun cât te costă să te îmbraci de ploaie.

În timp ce încă mai alegăm după oferte şi reduceri de sezon, în magazine găsim şi noile colecţii de îmbrăcăminte şi accesorii pentru sezonul toamnă-iarnă.

Iar dacă unii dintre noi încă mai cumpără la preţ redus rochiţe, fuste, bluze şi tricouri, majoritatea clienţilor se uită după îmbrăcăminte de toamnă. Iar când spunem toamnă, ne gândim la temperaturi mai scăzute, vreme mohorâtă şi ploi.

Ce îmbrăcăm într-o zi ploioasă?

„Echipamentul" tău de ploaie ar trebui obligatoriu să cuprindă o pereche de pantofi închişi din piele, o pelerină de ploaie, geacă de fâş, eşarfă, pălărie şi, evident, nelipsita umbrelă. La capitolul accesorii ar trebui să ţii cont de singur lucru: geanta pe care o porţi va trebui să fie dintr-un material prin care să nu pătrundă umezeala. Deci, adio genţi din pânză, rafie sau piele întoarsă.

Cât te costă

Preţurile variază extrem de mult, în funcţie de magazinul din care cumperi, în funcţie de brand-ul pe care îl alegi, dar bineînţeles, şi de materialul din care sunt confecţionate produsele: piele naturală, imitaţie din piele, lac, cauciuc etc.

Cu toate acestea, trebuie să ştii că nu vei scoate din buzunar o avere pentru a te echipa de ploaie. O geacă de fâş poate fi găsită şi la preţuri mai mici de 150 de lei, o pereche de pantofi te costă între 85 şi 150 de lei, iar pentru o pelerină de ploaie vei da cel mult 20 de lei. Umbrelele se găsesc pe toate drumurile şi te vor costa tot până în 20 de lei.

Pentru a nu cheltui mulţi bani, este recomandat să cumperi articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii care nu se regăsesc în noile colecţii apărute.

Ce să porți pe timp de ploaie
Ce să porți pe timp de ploaie


    Ce să porți pe timp de ploaie
Ce să porți pe timp de ploaie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net