Cele mai periculoase vase din bucătăria ta

Ultima actualizare:

Vasele de teflon Tigăile încinse excesiv emit un amestec toxic de chimicale care pot provoca cancer, defecte la naştere, suprimarea sistemului imunitar şi un risc crescut de atac cerebral sau atac de cord.

Căni, tigăi şi oale de aluminiu Aluminiul poate declanşa boala Alzheimer. Aceste vase sunt adesea ieftine, dar foarte reactive. Depozitarea alimentelor sărate sau acide într-o tigaie de aluminiu va eroda suprafaţa vasului, contaminând alimentele cu aluminiu.

Caserolele din plastic Bisphenol A este principalul ingredient în plasticele policarbonate, care sunt folosite de obicei la confecţionarea biberoanelor şi a sticlelor de plastic refolosibile. Această substanţă afectează echilibrul hormonal natural, provoacă afecţiuni genetice şi pierderea sarcinii la şobolanii de laborator.

Conservele metalice Alimentele acide precum tomatele, fructele, limonada, băuturile carbogazose, ceaiul şi vinul pot reacţiona cu metalul în containere şi pot deveni otrăvitoare. Pentru a evita acest lucru, foloseşte containerele de sticlă.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net