Cele mai ieftine credite de nevoi personale

Ultima actualizare:

Suntem la început de an şi poate deja îţi faci planuri pentru amenajarea locuinţei, pentru o vacanţă de vară în străinătate sau, pur şi simplu, ai nevoie urgent de o anumită sumă de bani. Evident, primul gând este să te îndrepţi către un credit de nevoi personale, însă atenţie! Dacă nu ştii să compari ofertele, s-ar putea să iei ţeapă şi să plăteşti la sfârşit cu mult mai mult decât ai împrumutat.

Primul pas pe care ar trebui să-l faci dacă vrei un credit de nevoi personale este să compari ofertele mai multor bănci. Nu te îndrepta către prima care îţi iese în cale, deoarece costurile diferă foarte mult de la o instituţie financiară la alta. Pentru a vedea care sunt costurile, interesează-te despre valoarea DAE – dobânda anuală efectivă. Cu cât aceasta este mai mică, cu atât creditul este mai avantajos pentru tine. Odată ajuns la bancă, va trebui să-ţi dai acordul pentru a ţi se verifica situaţia financiară la ANAF. În acest fel, banca va şti care sunt veniturile de care dispui, iar în funcţie de acestea ţi se va calcula suma maximă pe care o vei putea împrumuta. Apoi, se întocmeşte dosarul de creditare şi în câteva zile, după ce este aprobat, îţi poţi ridica banii din cont. Perioada maximă de creditare este de cinci ani. 

Pentru a afla care sunt cele mai ieftine credite de nevoi personale, am ales un împrumut de 10.000 lei pe o perioadă de creditare de 5 ani. Însă, băncile solicită ca veniturile să-ţi fie virate într-un cont deschis la ele. Iată topul 10 al celor mai avantajoase oferte!

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net