Cele mai bune televizoare pe care le poți cumpăra în toamna asta

Ultima actualizare:

Cei de la eMAG au dat startul reducerilor cu ”Revoluția Prețurilor”. Playtech îți oferă o listă cu cele mai bune televizoare pe care le poți cumpăra în această toamnă. 

Fie că ești în căutarea unui televizor pe care să îl folosești pe post de monitor, a unui televizor inteligent pe care să te poți juca sau, de ce nu, a unui televizor 4K, care să îți transforme sufrageria într-un cinematograf, oferta eMAG are câte ceva pentru fiecare. Mai jos ai o selecție cu produsele care ne-au plăcut nouă.

Smart TV-ul Philips 32PHH4509 costă acum 1.099 lei, redus de la 1.499 lei. Televizorul are un display LED cu diagonală de 81 cm și oferă o rezoluție HD. Cu toate că rezoluția poate părea depășită în anul 2014, imaginile ar trebui să fie suficient de clare pentru utilizatorii obișnuiți, luând în considerare și faptul că dimensiunea ecranului nu este mare. Smart TV-ul Philips 32PHH4509 este o alegere bună pentru cei care nu au bugete mari, dar vor experiența Smart TV în sufrageria lor. 

Smart TV-ul Samsung 32H6200 costă 1.699 lei (redus de la 2.499 lei) și oferă rezoluție Full HD și conversie a emisiunilor și serialelor preferate în 3D, totul pe o diagonală de 80 de centimetri. Diferența de preț față de modelul Philips este justificată și cei care vor opta pentru Smart TV-ul Samsung 32H6200 vor beneficia de o calitate mai bună a imaginii, dar și a sunetului. 

Smart TV-ul LG 65LA970 are o reducere de 5.000 lei și costă 11.999 lei. Prețul poate părea foarte mare, dar vorbim despre un televizor cu diagonală de 165 de centimetri și rezoluție Ultra HD. La fel ca și în cazul modelului Samsung, vorbim despre un televizor capabil să convertească orice conținut 2D în 3D și dispune și de capabilități Smart. LG 65LA970 poate transforma orice sufragerie într-un adevărat cinematograf. Vezi care cele mai bune televizoare Full HD din oferta eMag.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net