Cele mai bune șapte tablete de cumpărat acum

Ultima actualizare:

E final de vară, se apropie Black Friday, școala, facultatea sau pur și simplu sfârșitul sezonului în care ați cheltuit bani pe vacanțe. Am decis să vă zicem ce șapte tablete sunt de cumpărat. 

Astăzi am decis să aleg tabletele, această categorie de piață puțin în derivă după opinia mea, care nu-și găsește o identitate și nici nu a ucis PC-ul, așa cum promitea. Tabletele au devenit un bun pentru vacanțe, iar noi vă spunem că dacă vreți să investiți într-una, trebuie să aveți grijă la preț. Așa că am ales tablete sub 2.000 de lei și neapărat cu 3G, pentru că altfel sunt greu de folosit (trebuie să le dați internet din telefonul mobil). Am mai făcut o excepție, dar doar pentru că e prea interesantă tableta.

Asus FonePad Note FHD 6 – 1.300 de lei

La 1.300 de lei și 6 inci, am putea spune că este un telefon mobil, pentru că dimensiunea așa vorbește despre el. Dar Asus vinde acest dispozitiv care a primit nota 8,9 în review-ul playtech.ro drept tabletă. Ecranul este Full HD, iar tableta are și un pix inteligent.

Procesorul este un Intel Atom dual-core, la 2 Ghz, iar memoria RAM este de 2 GB. Bateria phabletei ajunge la 3.200 de miliamperi. Este o tabletă cu 3G și funcție de telefon, deci e un hibrid folositor pentru ambele lumi.

Concluzia playtech.ro în momentul testului? “Asus Fonepad Note FHD 6 este un phablet foarte bun, l-aș putea recomanda cu plăcere oricui își dorește un dispozitiv cu ecran mare. Asta și datorită prețului, care ar trebui să fie în jurul sumei de 1700 lei, în scurt timp, când va fi disponibil în magazinele de la noi din țară.

Samsung Galaxy Tab 4 – 1.000 de lei

E o tabletă 4G la 1.000 de lei produsă de Samsung, ceea ce mă face să o recomand mai degrabă decât tablete cu brand românesc. Nu are decât un ecran 1280×800 de pixeli de 7 inci, un procesor Exynos quad-core la 1,2 Ghz și memorie RAM de 1,5 GB. Dar am testat această tabletă și mi s-a părut fluidă și rezistentă.

Bateria de 4.000 de miliamperi este un plus, iar sistemul de operare e pe platforma Android 4.4.2 KitKat.

Lenovo IdeaTab B8080 Yoga – 1.700 de lei

E printre cele mai scumpe tablete din lista noastră, dar are 10 inci și ecran Full HD, dar și conexiune de date. Ne place în mod special tableta aceasta pentru că are standul tipic Lenovo în partea inferioară, se prinde foarte bine și poate fi folosită pe birou.

Are 2 Gb de RAM, un procesor Qualcomm Snapdragon 400 la 1,6 Ghz și o baterie de 9.000 de miliamperi.Vezi care sunt celelalte 4 tablete pe playtech.ro

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net