Ce viaţă de coşmar a avut băiatul care s-a înecat la Corbu!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Foştii colegi şi cadre didactice l-au condus vineri, 15 iunie, pe ultimul drum, pe Adrian Bentea, copilul care a murit înecat la Corbu duminică, 10 iunie.

Adolescentul a fost părăsit de mama sa la naştere, în Spitalul din Tulcea. A ajuns ulterior la Centrul Maternal din Mangalia, de unde a fost plasat la un asistent maternal profesionist, informează adevarul.ro. Copilul nu a ţinut legătura cu mama lui, aceasta schimbându-şi des domiciliul, iar despre tatăl său nu a ştiut niciodată nimic.

Mulţi ani a fost crescut de o asistentă maternală din Râmnicu de Jos. După o anchetă a celor de la Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Copilului s-a constatat că atât el, cât şi fata care îi devenise soră, au fost trataţi necorespunzător: erau flămânzi şi prost îmbrăcaţi. Prin urmare, s-a decis mutarea lor la alţi asistenţi maternali, în februarie 2018.

El a nimerit într-o familie din Corbu, iar Pina într-o casă din Mihail Kogălniceanu. Adrian era elev în clasa a VIII-a şi urma ca luni, 11 iunie, să susţină Evaluarea. Dar duminică, Adrian a intrat în apă pentru a-l ajuta pe alt băiat de 14 ani să iasă, însă a rămas el în valuri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net