Ce tare! A apărut cardul care-ţi taie nota de plată la restaurant (P)

Ultima actualizare:

Cardul KillTheBill poate fi comandat online de pe www.killthebill.ro, îl primeşti prin curier acasă sau la birou şi poate fi folosit imediat.  Vine împachetat într-un bon de restaurant, pe care de cum îl rupi te-ai şi eliberat de preţurile umflate. Cel puţin aşa se laudă cei care l-au lansat.

Nu ne-a venit să credem că există în România un card de reduceri care să meargă în atât de multe locuri, aşa  că l-am pus la test pe. KillTheBill fix în centrul  Bucureştiului.

Prima oprire,  la o terasă unde am băut o bere  rece la vreo trei lei şi ceva. Deci funcţionează! Am sunat un prieten, i-am spus că fac cinste, şi după ce s-a convins că nu m-a bătut prea tare soarele a venit după mine.

Am găsit repede un restaurant pe lângă Universitate unde acceptau cardul KillTheBill. Luxul costă. Dar tot puţin cu KillTheBill. De data asta am dat  5 lei pe o bere bună şi de 21 de lei am luat un platou tradiţional pentru doi, pe care nu am reuşit să-l terminăm.

Faza tare la KillTheBill este că nu taie doar bonul posesorului ci şi al prietenilor săi. M-am uitat în lista lor şi sunt locuri unde poţi veni chiar cu toată gaşca pentru a te distra cu preţuri mai mici cu cel puţin 20%, indiferent de ora din zi cand il folosesti.

Cum cardul KillTheBill costă doar 25 de lei, e suficientă o singură ieşire în oraş pentru a uita că te-a costat vreodată ceva. Apoi vin economiile. Şi îţi permiţi să faci şi cinste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net