Ce ştie copilul Elodiei despre mama sa

Ultima actualizare:

Elodia Ghinescu a dispărut când fiul ei avea doi ani şi jumătate. Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, ia în calcul varianta ca fiul soţilor Cioacă, Patrick, să fi asistat la crimă. „Dacă nu a dormit, e posibil să fi văzut acele scene”, a declarat Crina Radu, potrivit rtv.net.

Tot apărătorul familiei Ghinescu susţine că micuţul nu şi-a uitat mama, deşi Cristian Cioacă a încercat să îi prezinte iubitele sale sub numele de „mama”.

„Copilul este un copil trist, deşi avea acea vârstă fragedă, de doi ani şi 7 luni, copilul n-a uitat-o pe Elodia. A fost un moment în care doamna Ghinescu a venit cu copilul la mine la birou şi fără să fie întrebat de noi copilul a spus că ştie că mama lui este Elodia. Şi-a adus aminte în momentul când a intrat în acea încăpere că acolo venea la mama lui, că Elodia îl lua în braţe şi se uitau pe geam. Copilul oricât de mult ar fi dorit Cristian Cioacă să-i şteargă din memorie imaginea mamei, Elodiei, nu a reuşit. Copilul ştie cine este cu adevărat mama lui. Copilul are întipărită în minte imaginea Elodiei. A văzut şi poze cu Elodia şi a recunoscut-o”, a precizat avocata familiei Ghinescu.

Pe de altă parte, Emilia Ghinescu, mama avocatei dispărute, spune că micul Patrick întreabă mereu de mama lui. Femeia a mai spus că băiatul îi cerea să îi arate fotografii cu mami, pe care le privea şi le săruta, informează rtv.net.

Mama Elodiei afirmă că, de mai multe ori copilul vorbea singur şi spunea „Nu mai da, mă, în mine! Nu mai da în cap!”. Femeia îndurerată crede că aceste cuvinte le-a auzit copilul în casă, când poliţistul Cioacă o lovea pe Elodia.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net