Ce poţi cumpăra de pe acum pentru Crăciun

Ultima actualizare:

În mai puţin de două săptămâni vom sărbători Crăciunul, iar dacă nu ai început pregătirile, grăbeşte-te! Anumite alimentele pe care le vei servi la masa festivă, dar şi anumite ingrediente pentru mâncărurile pe care le vei prepara ar trebui de pe acum cumpărate. Ca să nu te aglomerezi pe ultima sută de metri. Reporterii Click! au dat o tură prin magazine şi îţi spunce poţi cumpăra de pe acum şi cât te costă.

În curând, va începe goana după cumpărături, iar hypermarketurile vor fi luate cu asalt. Ca să nu te aglomerezi, ca să eviţi timpul pierdut la cozi în înghesuială, recomandat este să mergi de pe acum la magazin pentru a te aproviziona cu alimentele şi ingredientele care au un termen de valabilitate mai îndelungat. De exemplu, acum, cât magazinele sunt încă goale şi te poţi mişca în voie printre rafturi, poţi lua făină pentru cozonaci, zahăr pentru prăjituri, orez pentru sarmale, carne de porc (o vei ţine la congelator), ulei, sucuri, apă, băuturi alcoolice, condimente, diferite conserve etc. Alimentele se ţin la frigider, la o temperatură de 4 grade Celsius, iar carnea, după ce o speli şi o porţionezi, trebuie pusă la congelator, la o temperatură de -18 grade Celsius. 

Cu câteva zile înainte de Crăciun, vei merge din nou la cumpărături, dar atunci vei lua mult mai puţin, iar timpul petrecut în aglomeraţie va fi, de asemenea, mai scurt.  Acum va trebui să iei verdeţuri, legume şi fructe proaspete, lapte, ouă, brânzeturi, pâine, bomboane de pom şi alte dulciuri. Aceste produse ar trebui alese cât mai proaspete, iar pentru asta va trebui să te uiţi cu mare atenţie la termenul de valabilitate! 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net