Ce poate face Moştenitorul Frutti Fresh după ce a picat la Bac

victor_micula.jpg

Victor Micula
Victoraş Micula a rămas «picat» la Bac. Iată ce poate face acum juniorul miliardar

Nu l-a ajutat nici contestaţia! Victoraş Micula, fiul magnatului orădean Viorel Micula, a picat Bac-ul din pricina lucrării de la Română. Click! îi spune moştenitorului imperiului Frutti Fresh ce ar putea să facă fără diplomă.

A luat nota 4 la Română la Bac şi a făcut contestaţie. Victoraş Micula spunea că a ştiut cel puţin de nota 6, dar profesorii care i-au recorectat lucrarea nu i-au dat dreptate. Iniţial, obţinuse nota 4,00, iar după reexaminare a câştigat doar 0,40 de puncte. Insuficient pentru a se modifica nota iniţială. La celelalte două probe scrise, a obţinut note bune: 7,80 la Matematică şi 8,60 la Georgrafie. Aşadar, Victor Micula a rămas „respins” şi se poate înscrie la indemnizaţia de şomer, aşa cum au făcut mii de alţi picaţi la Bac. În total, în această sesiune au picat examenul aproximativ 60.000 de elevi. Răsfăţatul familiei Micula ar putea da o fugă, eventual cu elicopterul, cum obişnuieşte, pentru o scurtă vacanţă, dar luni ar trebui să îşi depună dosarul de înscriere, dacă vrea să mai încerce o dată, în sesiunea a doua. Dacă va proceda în aceste fel, va susţine doar proba picată, cea scrisă la Română din 25 august. Îi este sufiecintă nota 5,00 şi va fi declarat promovat.

 

Victoraş, fă-te zidar!

zidar.jpg

zidar
Victoraş Micula ar putea invata meseria de zidar

Ca să nu se plictisească, Victoraş Micula ar putea învăţa o meserie. Ministerul Muncii a deschis, joi, un centru special, pentru cei care au picat Bac-ul. Casa Regională a Tinerilor Activi se află în Braşov, iar absolvenţii ghinionişti învaţă aici o meserie. Micula s-ar putea face zidar, croitor, dulgher, sculer-matriţer sau programator IT. Cursurile durează între 3 şi 6 luni, în funcţie de specializare, sunt gratuite şi va primi şi bani: 350 lei/lună timp de un an dacă vrea să fie ucenic şi 400 de lei dacă vrea să înveţe cum să-şi deschidă o afacere. În plus, va avea bani şi de transport. Statul îi va da câte 100 de lei pe lună. Ar mai fi o variantă. Ca să nu mai cheltuie banii tatălui, băiatul se poate înscrie la şomaj. Primeşte lunar câte 250 de lei, timp de şase luni.

 

Şi ei rămân «picaţi»

catalin-tociu-si-romica-tociu.jpg

Catalin Tociu si Romica Tociu
Catalin Tociu si Romica Tociu
Foto: Ring
  • Cătălin Ţociu a contestat două note. Fiul actorului Romică Ţociu a încercat să modifice notele mici de la Română şi Istorie, dar profesorii i-au dat câteva zecimi, insuficiente pentru o creştere a notelor.
  • Rapidistul Nicolae Vasile, „Niky”, a avut nota 4,15 la Română, dar nu a contestat nota, aşa că rămâne şi el „nepromovat”.
  • Primarul Ciprian Nicu Popescu,  din localitatea vrânceană Năruja, nu a depus contestaţie.

 

Click! spune

viorel-micula.jpg

Viorel Micula
Viorel Micula, tatal lui Victor

Victor este moştenitorul unui imperiu de circa 200 de milioane de euro, avere strânsă de tatăl său Viorel Micula şi de Ioan, fratele geamăn al acestuia, din afacerile din turism, imobiliare, media şi producţie, potrivit Forbes.

loading...
Loading...

Citește și