Ce nenorocit! Şi-a lăsat copiii fără mamă

8-act-2-banda-pe-ochii-copiilor-4-col-12cm.jpg

Nicoleta, alături de cei doi copii ai săi

La doar două zile de la crima din Titu, când o tânără a fost ucisă la coafor de fostul iubit, nenorocirea se repetă. De data asta, la Bucureşti, unde directoarea unei grădiniţe din Sectorul 2 a fost ucisă de fostul soţ, chiar în biroul său. Nicoleta şi Marius Botan se despărţiseră anul trecut, iar bărbatul nu avea voie să se apropie de ea. Acum, doi copilaşi au rămas fără mamă, dar şi fără tată.

Ce dramă! Nicoleta Botan (38 de ani), o femeie frumoasă, mamă a doi copii, cu o afacere proprie s-a stins ieri, după ce fostul ei soţ a înjunghiat-o. S-a întâmplat în jurul prânzului, chiar la grădiniţa pe care Nicoleta o deţinea pe strada Agricultori din Bucureşti. Marius Cristian Botan, fostul soţ al femeii, a pândit-o, iar, la un moment dat, a intrat peste ea în biroul de la grădiniţă. I-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în torace şi abdomen şi a fugit, el fiind prins ulterior de poliţiştii Secţiei 8.

Zoom
Marius Cristian Botan nu avea voie să se apropie la mai puţin de 200 de metri de fosta soţie

La faţa locului au ajuns medicii de la SMURD care au găsit-o pe Nicoleta în stop cardio-respirator. Au preluat-o şi au dus-o la Spitalul Floreasca, unde chirurgii au băgat-o în operaţie. Din păcate, Nicoleta n-a rezistat şi s-a stins pe masa de operaţie, cei doi copilaşi ai ei, o fetiţă şi un băieţel, rămânând fără mamă.

Zoom
După nenorocire, părinţii au venit să-şi ia copiii de la grădiniţă
Foto: Sever Gheorghe

Nicoleta era terorizată de fostul soţ. De altfel, în noiembrie 2017, din cauza agresiunilor asupra femeii, Marius Cristian Botan a primit un ordin de restricţie, neavând voie să se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri faţă de fosta lui soţie şi nici să intre în contact cu ea, nici măcar prin telefon. De asemenea, el fusese evacuat din casa în care locuise împreună cu soţia şi cei doi copii ai lor.

Zoom
Poliţiştii au făcut anchetă la faţa locului
Foto: Sever Gheorghe

Din fericire, în momentul în care monstrul şi-a înjunghiat fosta soţie, copiii de la grădiniţă nu se aflau prin preajmă, ei neştiind ce s-a întâmplat. „Am fost sunaţi să venim să ne luăm copiii de la grădiniţă din cauza unei urgenţe. Ei nu au văzut nimic şi nici nu ştiu ce s-a întâmplat. E groaznic ce s-a petrecut! Doamna directoare era un om implicat, se afla tot timpul aici. De câteva ori l-am văzut şi pe soţul dumneaei, însă n-am observat nimic deosebit”, ne-a declarat o mămică îngrijorată, care, ieri, în jurul orei 14.00, venise să-şi ia cei doi copilaşi de la grădiniţă. La rândul său, un tătic, sosit să-şi ia fetiţa acasă, ne-a spus că „e îngrozitor să ştii că pleci la serviciu şi nu poţi să-ţi laşi copiii în siguranţă la grădiniţă”.

 

loading...
Loading...

Citește și