În ce locuri din Suceava a mers femeia filmată goală de Bobotează

Ultima actualizare:

    Femeia a sfidat atât frigul, cât și privirile curioase ale trecătorilor
Femeia a sfidat atât frigul, cât și privirile curioase ale trecătorilor

Prezenţă bizară în ziua de Bobotează pe străzile din centrul municipiului Suceava. O femeie în jurul vârstei de 40 de ani a fost filmată de un şofer în timp ce se plimba goală puşcă, în ciuda faptului că temperatura exterioară era de aproximativ minus 5 °C.

Un bărbat aflat într-o maşină care staţiona la semaforul din apropierea Primăriei Suceava a filmat-o pe femeie în timp ce aceasta se afla pe trotuar. Din imagini se observă că aceasta se clatină serios, iar apoi,când semaforul trece pe culoarea verde, traversează pe lângă o altă femeie care vorbea la telefon, dar care pare că nici nu o observă pe dezbrăcată.

Filmarea a fost publicată pe facebook şi a făcut furori pe internet. Iniţial, s-a crezut că e vorba de un trucaj, dar mai apoi, după ce au fost studiate înregistrările de pe camerele de supraveghere existente în Suceava, s-a ajuns la concluzia că totul este cât se poate de real.Într-o primă fază, femeia a fost înregistrată în zona Magazinului Bucovina. Era în jurul orei 13.00, iar ulterior a ajuns în faţa Primăriei Suceava, mai apoi la Universitatea „Ştefan cel Mare”, iar ultima înregistrare o plasează în zona cartierului George Enescu, cunoscută sub numele Belvedere.

Practic, femeia a umblat goală puşcă aproape doi kilometri, fără ca nimeni să sune la poliţie sau la ambulanţă pentru a o ridica de pe stradă. Poliţia Locală a început o anchetă şi încearcă să o identifice pe femeia care s-a plimbat goală puşcă prin oraş la orele amiezii,  ca şi când ar fi participat la vreun concurs autorizat.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net