Ce face azi femeia din Rovinari care și-a pierdut acum 2 ani cei 6 copii și soțul

Ultima actualizare:

    Cei şase frăţiori au fost  înmormântaţi împreună
Cei şase frăţiori au fost înmormântaţi împreună

Şase îngeraşi din oraşul Rovinari au murit intoxicaţi cu dioxid de carbon, în propria casă, împreună cu tatăl lor. Această dramă a impresionat până la lacrimi o ţară întreagă la începutul anului 2015. Acum, un miracol s-a întâmplat în viaţa mamei!

Unul dintre cele mai sărace oraşe din judeţul Gorj, Rovinari, a fost zguduit de o tragedie fără precedent, în ianuarie 2015. Atunci, şase copilaşi cu vârste cuprinse între şase luni şi şapte ani au fost găsiţi fără suflare, împreună cu tatăl lor, Cosmin Bumbu (30 de ani), într-o garsonieră în care locuiau, iniţial, opt suflete.


    Luminiţa, femeia din Rovinari care şi-a pierdut într-o noapte cei şase copii şi soţul, a născut iar şi şi-a refăcut viaţa la Târgu Jiu
Luminiţa, femeia din Rovinari care şi-a pierdut într-o noapte cei şase copii şi soţul, a născut iar şi şi-a refăcut viaţa la Târgu Jiu

Mama îngeraşilor, Luminiţa Bumbu (36 de ani), nu era acasă, pentru că plecase la muncă, în Italia. Ca să se încălzească în nopţile geroase de iarnă, tatăl copiilor a improvizat o instalaţie de gaz care i-a ucis pe toţi.


    Luminiţa si Cosmin  au fost despărţiţi  de un destin necruţător
Luminiţa si Cosmin au fost despărţiţi de un destin necruţător

Nimeni nu a ştiut că aceştia sunt morţi în casă, până când altor doi copii care locuiau în apartamentul vecin li s-a făcut rău din cauza gazului asfixiant şi au ajuns la spital. Abia atunci s-au făcut verificări şi s-a ajuns la locuinţa familiei Bumbu.


    Copilaşii familiei  Bumbu au murit în somn
Copilaşii familiei Bumbu au murit în somn

Primarul oraşului Rovinari a decretat zi de doliu atunci, însă numai Luminiţa ştia ce este în sufletul ei. Femeia s-a întors într-un suflet în ţară şi a trăit cea mai neagră zi din viaţa ei. De atunci nimic nu a mai fost la fel.

A luat viaţa de la zero. Şi, ca un miracol a născut din nou! ”Luminiţa a devenit din nou mamă. Ea a renunţat să mai lucreze în Italia după ce a cunoscut pe cineva aici şi s-au mutat în Târgu Jiu. Suferă şi acum după copiii ei. Le-a făcut şi lor şi fostului soţ un mare parastas, după Paşte”, a declarat pentru Click! o prietenă de-a femeii. Aceeaşi sursă susţine că inclusiv garsoniera groazei a fost vândută de către mama celor şase copii morţi, pentru că altfel ar fi trăit un coşmar continuu în acel loc blestemat.


    Click! v-a prezentat povestea  tragediei din Rovinari în 2015
Click! v-a prezentat povestea tragediei din Rovinari în 2015

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net