Ce curajoşi! Au câştigat o vacanţă şi au plecat pe loc spre aeroport

castigatori.jpg

Maria Neguţă şi Paul Ciurel sunt cei doi câştigători care în seara aceasta, împreună cu soţii lor, pleacă pentru două nopţi la Viena
Maria Neguţă şi Paul Ciurel sunt cei doi câştigători care în seara aceasta, împreună cu soţii lor, pleacă pentru trei zile la Viena
fotografii: Sever Gheorghe
Citeste tot despre: 

Promoţii inedite la Târgul de Turism desfăşurat zilele acestea la Romexpo. Mai multe persoane au acceptat provocarea unei agenţii de turism de a veni cu bagajele făcute şi a pleca pe loc într-o vacanţă, dacă se înscriu la o tombolă şi câştigă prin tragere la sorţi. Două cupluri norocoase, trecute de 55 de ani, pleacă astfel, în această seară, la Viena.

„N-ai curaj să pleci chiar acum în vacanţă”. Acesta este sloganul ofertei Dertour prin care cei care vin la târg cu bagajul de mână pregătit au şansa să câştige şi să plece, în decurs de câteva ore, într-o destinaţie europeană. Azi, în prima zi de târg, mai multe persoane curajoase şi dornice de aventură şi-au încercat norocul. „Eu sunt o călătoare, am mereu bagajul pregătit. Anul acesta am fost în Israel, Portugalia, China, iar peste 4 zile urmează să plec în Mexic. Am muncit o viaţă întreagă, acum am 70 de ani, sunt pensionară, văduvă, copii mari, puşi la punct, aşa că eu am luat decizia să-mi fac singură aceste cadouri. Bagajul meu nu cântăreşte niciodată mai mult de 9 kg. Şi acum am la mine strictul necesar”, ne spune Valeria Bogdan, venită cu plăsuţa tocmai din Braşov. S-a înscris la tombolă, dar nu a câştigat.

img_8287.jpg

Valeria Bogdan are 70 de ani şi iubeşte călătoriile. A venit din Braşov la Bucureşti, cu bagajul făcut, pregătită de plecare în vacanţă
Valeria Bogdan are 70 de ani şi iubeşte călătoriile. A venit din Braşov la Bucureşti, cu bagajul făcut, pregătită de plecare în vacanţă
foto: Sever Gheorghe

Mai norocoşi au fost două cupluri de vârsta a treia, care au aflat că avionul lor decolează peste doar câteva ore. „Venisem la târg să ne uităm după vacanţa de anul viitor. Soţul meu s-a înscris la tombolă şi a câştigat. Eu nu am nimic la mine, trebuie să dăm pe acasă pentru a ne lua câteva lucruri. Dar avem timp până la 19.00, când trebuie să fim în aeroport”, spune, puţin speriată, Maria Ciurel. „Niciodată nu am plecat într-o vacanţă atât de rapid, mereu ne luăm timp să le planificăm”, recunoaşte soţul ei, Paul (62 de ani). Maria Neguţă (57 de ani) a fost a doua câştigătoare şi a plecat împreună cu soţul ei, pe care l-a anunţat telefonic. Toţi 4 şi-au ales ca destinaţie Viena. Şi vineri, sâmbătă şi duminică vor avea loc astfel de tombole, la ora 13.00.

Acestea nu sunt singurele oferte inedite. Christian Tour are vacanţa în Grecia la doar 1 euro, ce implică 7 nopţi de cazare la vile din Thassos, Lefkada, Corfu, Parga şi Riviera Olimpului. Transportul se achiziţionează de la agenţie, este cu autocarul şi costă 55-85 de euro de persoană, în funcţie de destinaţia aleasă.

img_8178.jpg

Aglomeraţie mare la standul Christian Tour
Aglomeraţie mare la standul Christian Tour
foto: Sever Gheorghe

„Reducerile la vacanţe, în cele 4 zile de târg, sunt de peste 50%, pentru că se cumulează discounturile la cazări create special pentru târg cu ofertele de Black Friday şi cu cele Early Booking. Acum este perioada cu ce mai bun preţ. Un pachet în Creta are reducere de până la 45%, la care se adaugă un discount de 280 de euro pe cameră. Spre exemplu, 7 nopţi cazare şi transportul cu avionul costă de la 149 de euro de persoană (în funcţie de persoană).  Antalya e foarte căutată de familiile cu copii, mai ales că sunt resorturi unde copiii sub 12 ani au gratuitate. Un sejur de 7 nopţi cazare cu all inclusive şi transport cu avionul porneşte de la 220 de euro. Avem şi o ofertă pentru cei care vor să viziteze Bucureştiul. Cei care se cazează la hoteluri de 3, 4 sau 5 stele pot merge gratuit la  Therme, iar tarifele pornesc de la 196 de lei de persoană pentru o noapte de cazare”, aflăm de la Raluca Hatmanu, directorul de marketing şi comunicare al agenţiei.

raluca_hatmanu.jpg

Raluca Hatmanu, director de marketing şi comunicare
Raluca Hatmanu, director de marketing şi comunicare

 

La mare căutare sunt acum vacanţele de Revelion, iar la târg, agenţiile se întrec în oferte şi reduceri. Malta Travel vă propune un sejur de 5 nopţi cazare la hotel de 3 stele, în perioada 28 decembrie – 2 ianuarie, cu mic dejun şi transport cu avionul incluse, la 375 de euro de persoană. În mai şi iunie, 7 nopţi de cazare la hoteluri de 4 stele, cu demipensiune şi transport cu avionul, costă 299 de euro de persoană.

img_8367.jpg

Monica Anghel a venit să-şi caute o vacanţă în Malta pentru anul viitor
Monica Anghel a venit să-şi caute o vacanţă în Malta pentru anul viitor
foto: Sever Gheorghe

Click! spune

Ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României are loc în perioada 14-17 noiembrie, în Pavilionul B1 de la Romexpo. Puteţi găsi oferte de vacanţe în ţară sau în străinătate, pentru Crăciun, Revelion, city break-uri sau sejurul pentru vara anului viitor. Biletul de intrare costă 20 de lei.

Loading...