Ce are de împărţit cea mai bătrână mamă din România cu Bacalbaşa

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adriana Iliescu (80 de ani) este foc şi pară după ce a pierdut un proces şi obligată să plătească inclusiv cheltuieli de judecată. În acest scandal este implicată şi soţia doctorului Nicolae Bacalbaşa.

Adriana Iliescu, femeia care a intrat în Cartea Recordurilor după ce a născut la vârsta de 67 de ani o fetiţă nu pare să aibă deloc o bătrâneţe liniştită. Eliza este deja măricică, are 12 ani ş în clasa a VII-a, şi a descoperit tentaţiile vârstei, tentaţii de care mama ei nu este chiar foarte încântată. Cum ar fi telefonul şi interentul. Dacă ar fi după ea, Eliza ar trebui să petreacă mai mult timp studiind, însă fetiţa are rezultate foarte bune la şcoală, chiar şi-aşa.

“Nu îmi voi lăsa fiica în club, nu are ce să caute, nu e de nasul ei. Acolo îţi poate pune cineva ceva în bautură, este un loc al pierzaniei, al dezmăţului. Eliza va merge la vals, la dansuri de societate”, a mai spus pensionara. Iar fetiţa o ascultă cu sfinţenie. Învaţă bine şi îi place să citească, astfel că timpul şi-l petrece printre cărţi. 

Lăsând asta la o parte, o altă problemă pe capul Adrianei Iliescu este însă una de natură juridică.” Vecinul meu din Bălceşti, Vâlcea, şi-a ridicat o vilă boierească lipită de casa mea părintească. Am apelat rapid la lege şi l-am dat în judecată”, povestea ea, lumii, în urma cu cinci ani.  Între timp, Adriana Iliescu a pierdut procesul, dosar în care apare şi soţia celebrului medic Nicolae Bacalbaşa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net