Cazul bebelușilor infectați cu E.coli: inspectorii iau probe din magazine

Ultima actualizare:

    Autoritățile caută cauzele apariției și răspândirii bacteriei E.colifoto: inimacopiilor.ro
Autoritățile caută cauzele apariției și răspândirii bacteriei E.colifoto: inimacopiilor.ro

Cazul bebelușilor infectați cu bacteria E.coli trece la un alt nivel. Autoritățile abilitate fac tot felul de teste și încearcă să găsească cauza îmbolnăvirii acestora. După ce apa și laptele praf au fost suspecte pentru răspândirea bacteriei ucigașe, acum este rândul fructelor să fie controlate.

Inspectorii sanitari din Argeș au hotărât să caute posibilele cauze ale infectării micuților și în supermarketurile și hipermarketurile din județ, informează adevărul.ro. Probele recoltate de pe fructele din magazine vor ajunge în Capitală, iar rezultatele vor fi anunțate până cel târziu marți (16 februarie), a anunțat Andrei Butaru, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) pentru Digi24. Magazinele nu se închid deocamdată, dar dacă se găsesc nereguli, vor primi amenzi foarte mari, iar activitatea le poate fi chiar sistată, a mai precizat Butaru.

În prezent, 11 copii cu insuficienţă renală sunt internaţi la Spitalul Marie Curie din Bucureşti. Şase dintre ei sunt la Nefrologie şi cinci la Terapie Intensivă.

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net