Caz şocant la Sibiu: o femeie a fost obligată timp de un an să facă sex pe bani în bucătăria unei garsoniere

Ultima actualizare:

    Femeia făcea sex, în medie, cu şase clienţi pe zi. (arhiva Click!)
Femeia făcea sex, în medie, cu şase clienţi pe zi. (arhiva Click!)

Un sibian riscă să-şi petreacă mulţi ani în spatele gratiilor, după ce a obligat o femeie să se prostitueze un an de zile şi a bătut-o crunt. Bărbatul este recidivist, având la activ mai multe infracţiuni, respectiv tentativă de viol, furt şi înşelăciune, şi a ajuns vineri în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Victima bărbatului, o femeie de 39 de ani, avea probleme psihice. Plecată în Franţa cu soţul şi cu fetiţa ei, aceasta s-a întors în ţară şi a fost internată la Psihiatrie, iar soţul i-a luat fetiţa şi a plecat înapoi în străinătate, fără a o anunţa.

În spital, ea a cunoscut o altă femeie, pacientă ca şi ea, căreia i s-a plâns de faptul că, după externare, nu avea unde să se ducă, neavând locuinţă. Acesta i-a propus să vină să locuiască la ea, însă la scurt timp în casa acesteia a apărut bărbatul care avea să-i transforme viaţa într-un coşmar. I-a spus că nu mai poate locui acolo dar că poate veni la el, asigurând-o că este un om de încredere şi totul va fi bine.

Obligată să se prostitueze în bucătăria garsonierei

După câteva zile de la mutarea în garsoniera bărbatului, acesta a informat-o că trebuie să aducă bani în casă şi să se prostitueze. La refuzul ei, a bătut-o cu sălbăticie, până când i-a rupt mâna. Terorizată, femeia nu a avut de ales şi s-a supus. Clienţii i-i procura la început bărbatul, după care a obligat-o pe ea să dea anunţuri în ziare de tipul „ofer companiei domnilor generoşi" pentru a-şi racola clienţii.

Aceştia erau aduşi în garsonieră iar raporturile sexuale aveau loc în bucătărie, în timp ce bărbatul care a obligat-o să se prostitueze aştepta în cameră. Pentru o partidă de sex femeia cerea 150 de lei, şi ajunsese să aibă în medie 6 clienţi pe zi. Toţi banii îi lua apoi bărbatul, cumpăra mâncare în casă şi uneori ţigări şi haine pentru ea iar pe restul îi pierdea la jocuri de noroc.

A încercat să-şi ia viaţa

Mai mult, nervos că pierdea banii la jocurile de noroc acesta venea acasă şi o bătea crunt. Ajunsă la limita disperării, femeia a încercat să-şi ia viaţa, aruncându-se în luna iunie de la balconul locuinţei unde era forţată să se prostitueze. A scăpat cu viaţă dar a avut multiple fracturi şi mai multe intervenţii chirurgicale. Un cunoscut de-al femeii a aflat situaţia întâmplător şi a alertat autorităţile, la timp pentru că bărbatul plănuia să o ducă pe femeie în cursul lunii decembrie în Italia, să se prostitueze.

Agresorul este recidivist, fiind cercetat în trecut pentru tentativă de viol, furt calificat şi înşelăciune.

„Acesta a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de persoane. Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă", precizează Danusia Boicean, procuror şef DIICOT Sibiu.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net