Câți ani de închisoare a primit mama care făcea videochat cu copiii

Ultima actualizare:

    Roxana Onu a fost condamnată la 9 ani de închisoare, pentru că ar fi făcut videochat cu copiii ei
Roxana Onu a fost condamnată la 9 ani de închisoare, pentru că ar fi făcut videochat cu copiii ei

Roxana Onu, femeia din comuna Vărăști, județul Giurgiu prinsă că ar fi făcut videochat cu cei doi copii ai săi, o fetiță de un an și un băiețel de aproape trei ani, a fost condamnată de Tribunalul București, vineri (30 septembrie).

Sentința primită de aceasta se ridică la 9 ani de închisoare, și nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel București, potrivit Mediafax.

„Aplică inculpatei pedeapsa cea mai grea, de 6 ani închisoare la care se adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse – respectiv un spor de 3 ani închisoare, în final inculpata având de executat pedeapsa de 9 ani închisoare şi 5 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art.66 lit.a, b, d, e, f Cp, după executarea pedepsei principale. Pe durata executării pedepsei face (...) menţine starea de arest preventiv dispusă faţă de inculpată”, se arată în hotărârea Tribunalului București, citată de publicația amintită. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net