Cât costă un teren plin de gunoaie în zona industrială a Constanței. Cei care aruncă deșeuri, amendați cu zeci de mii de lei, dar cei care vând câștigă o avere

Ultima actualizare:

    Barbatul a aruncat deșeuri la pe campFOTO Captura Replicaonline.ro
Barbatul a aruncat deșeuri la pe campFOTO Captura Replicaonline.ro

Zona industrială din Constanța a devenit o groapă de gunoi. Zeci de persoane fizice și firme aruncând mereu deșeuri acolo. Cu toate acestea, terenurile din zonă sunt foarte căutate și costă o grămadă de bani.

Potrivit site-urilor de specialitate, preţurile pornesc de la 30.000 de euro şi pot depăşi suta de mii, scrie Replicaonline.ro.

De exemplu, un teren intravilan cu o suprafaţă de 600 de metri pătraţi, cu deschidere la drum asfaltat, utilităţi, pretabil pentru construirea unei hale a fost scos la vânzare pe suma de 33.000 de euro, iar un teren cu o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, situat în viitoarea arie de dezvoltare a parcurilor logistice ale Constanţei, ajunge la 90.000 de euro.

800.000 de euro, un teren din zona industrială a Constanței

Conform site-urilor de anunțuri, un  teren situat în in zona industrială a Constanței, cu suprafaţă de peste 45.000 de metri pătrați, cu deschidere la stradă asfaltată şi acces la mijloace de transport, a fost scos la vânzare pe suma de 800.000 de euro.

Amendă de 40.000 de lei pentru pentru gunoaie

Primăria Constanţa i-a sancţionat pe cei care şi-au depozitat deşeurile în Zona Industrială. În toamna anului trecut, un constănțean care își renova imobilul a angajat o societate comercială din Agigea, specializată în transportul deșeurilor provenite din construcții, să îl scape de gunoiul rămas în urma lucrărilor. Angajații firmei respective au aruncat întreaga încărcătură pe un teren din zona Industrială din Constanța. Polițiștii locali l-au amendat pe administratorul societății cu amendă în valoare de 40.000 de lei și l-au obligat să ridice gunoaiele din acel loc.

Citește și:

FOTO Cum poţi strica un loc de vis? Faci o groapă de gunoi!

Şi-a transformat apartamentul în groapă de gunoi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net