Carambol cu patru maşini, în Olt. Au fost rănite 9 persoane

accident-rutier-soseaua-mangaliei.jpg

accident carambol raniti olt
Accidentul a avut loc pe DN65, în apropiere de localitatea Valea Mare

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, în judeţul Olt. Nouă persoane au fost rănite în urma unui carambol în care au fost implicate patru maşini.

Accidentul a avut loc pe DN65, în apropiere de localitatea Valea Mare. Unul dintre autoturismele implicate, în care se afla un bărbat și o femeie, a derapat și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea șoselei, scrie România Tv.

accident_brasov.jpg

accident brasov carambol sangeros
Patru autoturisme au fost implicate în accidentul în care şi-a pierdut viaţa una dintre fetiţele jandarmului, iar cealaltă este în stare gravă la spital
foto: newsbv.ro

O altă mașină care venea din spate și în care se aflau doi tineri din Craiova a frânat brusc, fiind lovită din spate de un al treilea autoturism, în care se aflau un bărbat, o femeie și un copil de patru sau cinci ani. Autoturismul lovit din spate a fost proiectat pe contrasens, unde a fost izbită de o altă mașină.

În accident au fost răniţi pasagerii din cea de-a doua maşină, un bărbat de 28 de ani din Craiova, care avea dureri la cap, la mână şi zgârieturi la picioare, şi o femeie de aceeaşi vârstă, care avea dureri la cap.

Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

 

loading...
Loading...

Citește și