A candidat pentru Cotroceni. Acum este în arest şi are mai multe condamnări

Ultima actualizare:

În 2009, a plecat spre Bucureşti cu un alai de maşini şi a traversat oraşul Târgu Jiu într-o trăsură de lux. Strânsese 280.000 de semnături şi se şi vedea la Cotroceni.

Fostul candidat la Preşedinţie Constantin Ninel Potârcă a fost reţinut, joi seară, de procurori, pentru dare de mită, în urma unui flagrant organizat în Craiova, informează Mediafax.

Ninel Potârcă a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Craiova au organizat un flagrant în Craiova.

Potârcă este acuzat de dare de mită, după ce ar fi încercat să ofere bani unui lichidator judiciar.

El a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Dolj, iar vineri va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

La începutul lunii iulie, Ninel Potârcă a fost arestat preventiv de Tribunalului Gorj într-un caz de evaziune fiscală prin tranzacţii cu fier vechi, după ce ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 4,4 milioane lei, însă Curtea de Apel Craiova a decis, ulterior, ca acesta să fie cercetat în libertate.

Potârcă este suspectat că a înregistrat în contabilitatea uneia dintre firmele sale facturi fiscale pentru operaţiuni comerciale nereale în tranzacţii cu fier vechi, prejudiciul fiind de aproximativ 4,4 milioane lei, scrie Mediafax.

Omul are mai multe dosare în care este judecat pentru fapte similare, are şi sentinţe de condamnare, dar nu sunt definitive.

Printre altele, Potârcă a cumpărat în anul 2000 fostul combinat chimic din Arad, pe care ulterior l-a demolat şi l-a vândut la fier vechi.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net