Bombă sexy răpită şi scoasă la vânzare de o bandă de români?

Ultima actualizare:

    Chloe Ayling (20 de ani) este fotomodelul de la Pagina 3 din tabloidul britanic The Sun
Chloe Ayling (20 de ani) este fotomodelul de la Pagina 3 din tabloidul britanic The Sun

Poveste şocantă! Fotomodelul Chloe Ayling (20 de ani), mamă a unui băieţel de doi ani, a fost drogată, încătuşată, închisă într-un geamantan, ţinută într-o clădire abandonată din Milano şi scoasă la vânzare unui bogătaş din Orientul Mijlociu. În spatele afacerii, a fost o bandă de traficanţi români, susţine răpitorul Likasz Herba (30 de ani).

Incredibil! În luna aprilie, fotomodelul de la Pagina 3 din tabloidul britanic The Sun l-a cunoscut pe Lukasz Herba, care locuia împreună cu iubita lui, poloneza Natalia, în Birmingham. Acesta i-a propus să participe la o şedinţă foto în Los Angeles şi a contactat agenţia de fotomodele care o reprezenta pe Chloe.


    Likasz Herba (30 de ani), răpitorul
Likasz Herba (30 de ani), răpitorul

Reprezentanţii Supermodel Agency, cu sediul în Londra, au acceptat ca tânăra să meargă în Milano. Aceasta a ajuns acolo la 10 iulie, a fost luată de la aeroport de Herba care i-a spus că la 14 iulie vor decola spre SUA. Însă lucrurile nu au stat aşa. Herba şi-a arătat adevărata faţă. „Mi-a spus că are o puşcă Steyr HS.50, care este o armă de înaltă precizie. Ucide la distanţă şi e folosită de trăgătorii de elită. M-a drogat cu chetamină (n.r. tranchilizant pentru cai), m-a legat în cătuşe, m-a închis într-un geamantan şi m-a dus într-o clădire industrială abandonată. Aici, m-a ţinut prizonieră, timp în care a făcut nenumărate poze cu mine şi m-a vândut la o licitaţie pe Dark Net, unui bogătaş din Orientul Mijlociu. Herba mi-a zis că acesta mă va ucide dacă nu voi asculta. Ulterior mi-a spus că banda de traficanţi i-a interzis să abuzeze de mine sexual pe durata sechestrării. I-am câştigat încrederea şi am ieşit la cumpărături cu el. Mi-a cumpărat inclusiv pantofi pentru că pe ai mei îi pierdusem şi lenjerie intimă”, a declarat tânăra după revenirea ei în Marea Britanie.


    Aici a fost ţinută prizonieră timp de şase zile
Aici a fost ţinută prizonieră timp de şase zile

simeon stalpnicul png

Anchetatorii italieni conduşi de procurorul Paolo Storati susţin că Herba „s-a prezentat ca asasin profesionist şi a pretins că ar face parte din mafia rusească sau românească”. Tânărul, care prezenta o instabilitate psihologică, a recunoscut faptele. Chloe a ajuns la Consulatul Britanic din Milano, la 16 iulie, iar la 17 iulie Herba a fost arestat. Iubita acestuia, Natalia, a povestit în cadrul anchetei că nu îl crede în stare de aşa ceva pe Lukasz. Ancheta este în desfăşurare, urmând să stabilească gradul de implicare al reţelei de traficanţi de carne vie în răpirea tinerei britanice. Chloe a ajuns să îşi vadă băieţelul abia duminică, după mai bine de două săptămâni petrecute prin tribunalele din Milano.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net