Bill Gates împotriva ucigaşului nr.1 din lume. Te va surprinde când vei afla despre cine e vorba

Ultima actualizare:

    Celebrul miliardar se "luptă" cu inamicul nr.1
Celebrul miliardar se "luptă" cu inamicul nr.1

Celebrul Bill Gates a postat pe blogul său un top al ucigaşilor din întreaga lume. Fondatorul Microsoft a anunţat că va participa la o campanie împotriva celei mai periculoase fiinţe de pe Pământ.

Lui Bill Gates îi place să participe la acţiuni care fac viaţa mai bună pentru oamenii sărmani. De data aceasta, s-a implicat în campania de eradicare a ţânţarilor!

Statisticile oamenilor de ştiinţă spun că 725.000 de persoane au murit în fiecare an, după ce au fost pişcaţi de temutul ţânţar anofel, care transmite malaria.

Oamenii ucid 475.000 de persoane în fiecare an, şerpii fac 50.000 de victime, câinii omoară 25.000 de persoane (transmit rabia), musca ţeţe ia 10.000 de vieţi, în timp ce lupii şi rechinii fac numai 10 victime pe an.

Acesta este topul ucigaşilor de pe planetă (grafic blog Bill Gates)
Acesta este topul ucigaşilor de pe planetă (grafic blog Bill Gates)

Bill Gates, cel mai bogat om de pe planetă, cu o avere estimată la 76 de miliarde dolari, spune pe blogul său că rechinii se bucură de zeci de programe tv dedicate lor, dar despre ţânţarii ucigaşi nu se ocupă nici o televiziune.

De aceea, a decis să se implice cu fundaţia sa pentru eradicarea bolilor transmise de anofel: malaria, febra dengue, febra galbenă şi encefalita.

De-a lungul timpului, Bill Gates a donat milioane de dolari pentru educaţie, pentru vaccinarea copiilor.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net