Bebeluș de o lună, în stare gravă la spital! Tatăl susţine că l-a lovit din greşeală în cap, în timp ce dormeau

bebelus.jpg

Bebelus
Bebeluşul dormea în acelaşi pat cu tatăl şi cu mama lui
Foto: Pixabay

Un bebeluş în vârstă de o lună din localitatea Ghidigeni, judeţul Galaţi, a fost internat în stare gravă la Spitalul de Copii, tatăl său susţinând că l-a lovit în cap în somn, dat fiind că dormeau în acelaşi pat. Bebeluşul este în stare critică.

Spitalul de Pediatrie Galaţi a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, la această unitate, se află internat, în stare gravă, un copil minor, în vârstă de o lună, marți (11 mai). 

În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Din primele verificări a rezultat că tatăl bebeluşului, un bărbat de 24 de ani, din comuna Ghidigeni, l-ar fi lovit, fără intenţie, în zona capului, în timp ce dormea cu acesta în acelaşi pat.

"În cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, în funcţie de concluziile acesteia şi de rezultatele investigaţiilor, urmând să se stabilească încadrarea juridică a faptei.", precizează IPJ Galaţi, potrivit news.ro. Bebeluşul dormea în acelaşi pat cu tatăl şi cu mama lui. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1