AUDIO Incredibil! Fetiță de 2 ani și 3 luni, jignită şi bătută de îngrijitoarea de la o creșă din Piatra Neamţ

Ultima actualizare:

    Părinţii îşi duc copiii la creşă. Foto ilustrativ: arhiva click.rofoto: Click!
Părinţii îşi duc copiii la creşă. Foto ilustrativ: arhiva click.rofoto: Click!

Momente traumatizante pentru o fetiţă de 2 ani şi 3 luni pe care părinţii au dus-o la o creşă din Piatra Neamţ. Copilul era maltratat, zilnic de o îngrijitoare. Femeia a fost înregistrată de un dispozitiv audio lăsat în gentuţa micuţei. Cazul este acum în cercetare la poliţie, iar femeia a fost dată afară.

Totul s-a întâmplat în luna septembrie la Creşa Precista din Piatra Neamţ. Părinţii au observat o schimbare în comportamentul copilului şi au decis să ia măsuri. Au pus un dispozitiv de înregistrare în gentuţa fetiţei. Când au ascultat, nu le-a venit să creadă ce i se întâmplă copilului lor.  

Cum era fetiţa maltratată de îngrijitoarea de la creşă

Potrivit tvmneamt.ro, fetița a fost amenințată aproape două luni de zile, de la începutul lunii septembrie până pe 23 octombrie 2019, de către una din îngrijitoarele de la creșă.”Stai pe oliță, că-ți sucesc capul la spate”, ”Dă să te schimb că te-a adus mă-ta nespălată, c…ă la fund, nesimțito!”, se aude pe înegistrare.

Mai mult, la un moment dat se aude cum fetiţa este bătută, în timp ce ţipă „Vreau la mami!”

Părinții au mers la școală cu înregistrarea. Confruntate cu probele, educatoarele au recunoscut şi au spus că le pare rău, conform publicaţiei tvneamt.ro.

Măsuri după abuzul de la creşă

Direcția de Asistență Socială a desfăcut contractul de muncă al îngrijitoarei în aceeași zi.

Cazul a ajuns și în atenția Poliției Neamț care a declarat pentru tvmneamt.ro că a fost sesizată pe această temă. ”La sediul Poliției municipiului Piatra Neamț s-a prezentat un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun care a sesizat faptul că fiica sa minoră, de 2 ani și 3 luni ar fi fost victima unei agresiuni în timp ce se afla la creșă. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă, în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt”, scrie tvmneamt.ro.

În urma acestui scandal, Anca Berea, directorul de la Direcția de Asistență Socială din Piatra Neamț a transmis pentru hotnews.ro că a făcut demersuri pentru montarea de supraveghere video și audio pentru spațiile de joacă și odihnă din cadrul tuturor creșelor din municipiu. „Avem sisteme video pe holuri, dar după acest incident vom avea peste tot. Au fost retransmise către toți angajații creșelor informări cu privire la codul de conduită etică. Instituția noastră nu tolerează nicio formă de maltratare a persoanei în general și a copilului în special”, a declarat Anca Berea.

Citeşte şi: 

Copii sedați la creșă? Poliția face cercetări în Bumbești-Jiu, iar primarul va da afară vinovații

A fost şocată când şi-a luat fetiţa de la creşă. Ce a păţit micuţa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net