Au câştigat la loto şi au ajuns faliţi!

Ultima actualizare:
Mihai Cazacu a câştigat la loto, în 2008, aproape 4 milioane de euro. De atunci, a trecut prin multe încercări
Mihai Cazacu a câştigat la loto, în 2008, aproape 4 milioane de euro. De atunci, a trecut prin multe încercări

Ieri milionari, azi falimentari. Iată poveştile celor mai ghinionişti oameni care au câştigat la loto. Ce au păţit cei care s-au îmbogăţit peste noapte şi au "tocat" banii fără să se gândească la consecinţe.

Românul care a câştigat la loto în 2008, 7 ani de ghinion

Mihai Cazacu, originar din Iaşi, a câştigat la loto 3.8 milioane de euro, în anul 2008. După ce s-a umplut de bani, Cazacu a investit o parte din bani în firma de construcţii pe care o deţinea dinainte.

A câştigat la loto degeaba. Biletul a ajuns în maşina de spălat şi cei 420.000 s-au dus pe apa sâmbetei
A câştigat la loto degeaba. Biletul a ajuns în maşina de spălat şi cei 420.000 s-au dus pe apa sâmbetei

Văzundu-se proprietarul unei averi mai mari decât ar fi visat vreodată, ieşeanul a “spart” o bună parte din bani pe maşini de lux, vile somptuoase şi excursii pe toată planeta. În vara aceluiaşi an, a fost prins beat la volanul noului său bolid, un Audi Q7, în valoare de 100.000 de euro. S-a lăsat cu un dosar penal, însoţit de o condamnare la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare. La începutul anului 2014, Mihai Cazacu a aterizat în mijlocul unui nou scandal.

Frate, frate da' brânza-i pe bani

"Au venit la mine mai multe persoane pe care nici măcar nu le cunoşteam foarte bine, să mă roage să le împrumut bani pentru diverse afaceri. Pe mulţi i-am ajutat atunci", a spus Cazacu.

La 6 ani după ce a câştigat la loto, ieşeanul a tras o sperietură soră cu moartea. A ajuns să depună plângere împotriva unui interlop ieşean, susţinând în faţa procurorilor că a fost sechestrat, bătut şi şantajat din cauza unei presupuse datorii. Problemele s-au ţinut în lanţ pentru ghinionistul norocos. Câteva luni mai târziu, în vara anului 2014, Tribunalul Iaşi a deschis procedura de faliment împotriva firmei lui Cazacu. Acum, în 2015, firma este pe numele altcuiva iar o bună parte din bani s-au cam dus pe apa sâmbetei.

A câştigat la loto 420.000 de euro, dar soţia a spălat panatalonii în care era biletul

Un gălăţean a câştigat la loto în 2013 o sumă fabuloasă: 420 000 de euro. Cu aceşti bani şi-ar fi putut cumpăra 10 locuinţe în Galaţi şi 8 maşini de lux. Din păcate însă, gălăţeanul nu a revendicat premiul.

Angajata de la loto care a vândut biletul câştigător a declarat că, în 20 de ani de carieră, nu s-a întâlnit niciodată cu o astfel de situaţie:

"Îmi pare foarte rău că nu şi-a ridicat banii. Era prima oara când agenţia noastră a dat un bilet câştigator la categoria I la 6/49. Eu cred că ori nu ştie că a câştigat, dacă e plecat din ţară, ori nu mai are biletul din cine ştie ce motive”, a declarat angajat agentiei loto.

Gunoierul care a câştigat la loto s-a întors la viaţa de dinainte
Gunoierul care a câştigat la loto s-a întors la viaţa de dinainte

Se pare că soţia bărbatului nu ştia că acesta jucase la loto, cu atât mai puţin că tocmai câştigase. Suma a rămas în bugetul Loteriei Române.

Cu o situaţie asemănătoare s-a confruntat Stelian Ogică. Acesta a câştigat la loto în anul 2001, dar a fost tâlhărit în scara blocului. După ce l-au învineţit, atacatorii l-au lăsat şi fără biletul câştigător. Povestea lui Stelian a ajuns la urechile poliţiştilor, care au considerat că jucătorul ar fi falsificat biletul presupus câştigător. În cele din urmă, a fost condamnat la doi ani de închisoare.

Un gunoier a câştigat la loto 11 milioane de lire, dar i-a “spart” pe prostituate şi droguri

Era învăţat cu saci de gunoaie şi s-a trezit cu saci de bani. Gunoierul englez Michael Carroll a câştigat la loto 11,2 milioane de euro. Neştiind să investească sau să-i cheltuiască raţional, gunoierul a dat toţi banii pe prostituate, droguri şi maşini scumpe.

După câţiva ani, a ajuns mai sărac ca la început şi se ruga de foştii lui angajatori să-l primească înapoi. Nici acum nu are un loc de muncă.

William Hurt a câştigat la loto şi a pierdut banii la cazino
William Hurt a câştigat la loto şi a pierdut banii la cazino

A jucat la cazino toţi banii pe care i-a câştigat la loto

În anii ’80, Evelyn Adams a câştigat la loto de două ori. După cele mai norocoase două duminici din viaţa lui s-a ales cu 5,4 milioane de dolari. Ulterior, a dat în patima jocurilor de noroc. “Graţie” viciilor cu care s-a pricopsit după câştig, a pierdut toţi banii. Acum trăieşte într-o rulotă, informează bussinessinsider.com.

A cheltuit, pe cocaină, 3 milioane de dolari pe care i-a câştigat la loto

William Hurt a câştigat la loto 3,1 milioane de dolari în 1989. Din cauza anturajului, William a ajuns să consume cocaină, ocazional. Până la dependenţă nu a fost decât un pas.

Crezând că sacul său de bani nu are fund a început să consume zilnic. Peste doi ani, soţia l-a părăsit, a pierdut custodia copiilor şi după ce s-a falimentat, a fost arestat pentru tentativă de omor.

Din bogătaşa a ajuns camerista. A cheltuit tot ce a câştigat la loto
Din bogătaşa a ajuns camerista. A cheltuit tot ce a câştigat la loto

La doar 16 ani, a câştigat la loto 2 milioane de lire şi acum e cameristă

Callie Pogers a câştigat la loto, în anul 2003, suma de 1,9 milioane de lire sterline. Şi-a pus silicoane de 12.000 şi, în rest, a spart toţi banii pe petreceri şi excursii exotice.

La 6 ani după ce a “pocnit-o” a încercat să se sinucidă de două ori, pentru că a rămas falită. Soţul a părăsit-o iar, acum, trebuie să-i îngrijească singură pe cei doi copii. După scurta perioadă de dezmăţ fără limite în care petrecea nopţi în cele mai scumpe hoteluri de pe glob, Callie a ajuns din nou la un hotel exclusivist…cameristă.


    Din bogătaşa a ajuns camerista. A cheltuit tot ce a câştigat la lotofoto locuridemuncainstraintate.ro
Din bogătaşa a ajuns camerista. A cheltuit tot ce a câştigat la lotofoto locuridemuncainstraintate.ro
image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net