Aţi văzut-o pe Mădălina? Familia o caută de 10 zile

Ultima actualizare:

    Sună la 112 dacă o întâlneşti pe Mădălina!
Sună la 112 dacă o întâlneşti pe Mădălina!

A plecat din căminul liceului să îşi întâlnească fratele. Nu a ajuns la locul stabilit şi a trimis un SMS mamei în care îşi cerea iertare. Mama plânge continuu, iar fratele o caută în tot oraşul

Andreea Mădălina Popa are 16 ani şi este elevă  în clasa a X-a la Liceul „Ion Creangă” din Tulcea. Locuia la un cămin lângă liceul unde învăţa. A plecat în 12  februarie, din internatul şcolii, şi-a închis telefonul şi nu a mai dat nici un semn de viaţă, informează adevarul.ro.

Fata a plecat în jurul orei 15.30, pentru a se întâlni cu fratele ei. Pentru că nu a mai ajuns la întâlnire, fratele acesteia a anunţat dispariţia surorii sale.

Anchetatorii verifică toate pistele pe care le primesc, multe din ele false, însă nu exclud nici o variantă. Însă, au aflat că fata i-a trimis mamei un mesaj, în care îşi cerea iertare şi mărturisea că are de gând să facă un gest necugetat.

Politiştii împart zilnic fluturaşi cu poza Mădălinei Popa oamenilor de pe stradă, taximetriştilor şi şoferilor de microbuze. Pentru găsirea fetei au fost mobilizaţi 90 de poliţişti, care verifică toate locurile pe care Mădălina le frecventa.

Adrian Popa a făcut un apel printr-un mesaj video, înregistrat de Poliţie, în care îi cere surorii lui să se întoarcă acasă.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net