ATENŢIE! Cana Lyda nu este sigură. Încetaţi să o mai folosiţi, spune IKEA

Ultima actualizare:

Este drăguţă, dar periculoasă. Magazinul IKEA din zona Băneasa să recomandă să îmcetaţi imediat să folosiţi cana Lyda pentru că se desprinde fundul şi riscaţi să vă opăriţi.

S-au vândut peste o mie de ceşcuţe înflorate, iar IKEA vă invită să nu le mai folosiţi şi să le returnaţi la magazin. Veţi primi banii înapoi.

Compania a primit 20 sesizări cu privire la faptul că fundul cănii LYDA s-a desprins în timpul folosirii la temperaturi ridicate. Pentru a evita posibilitatea ca utilizatorul să se frigă, produsul a fost imediat retras de la vânzare din toate magazinele IKEA din lume şi au început investigaţiile.

Între timp, compania IKEA a sistat vânzarea produsului din toate magazinele, inclusiv în Bucureşti.

Cana LYDA a intrat în magazine în august 2012 şi a fost retrasă de la vânzare în aprilie 2013, după prima sesizare. Sunt produse în Thailanda şi au fost vândute circa 220.000 bucăţi, ce se identifică după următoarele coduri de produs:302-033-79 LYDA Cană 59 cl        502-033-78 AP, JP LYDACană59 cl

    În Capitală, au fost vândute 1.105 căni cu codul de produs 302-033-79, la preţul de 17,99 lei şi nu a primit nicio sesizare. Articolul cu codul 502-033-78 nu a fost disponibil pentru vânzare în România.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net