Aşa întreţinem corect ecranul televizorului

Ultima actualizare:

Plasma şi ecranul LCD necesită o îngrijire aparte. Chiar şi aşa, curăţarea acestor suprafeţe poate fi făcută rapid şi fără riscuri. Uite cum trebuie să procedezi!

Apă distilată pentru ecranul LCDPentru curăţarea ecranului LCD ai nevoie de apă distilată şi o cârpă moale, din bumbac. Apa trebuie pulverizată pe cârpă în aşa fel încât bumbacul să se umezească, nu să fie ud. Curăţa apoi ecranul uşor, cu mişcări circulare, fără să apeşi prea tare. Dacă trebuie să elimini urme persistente, accelerează mişcările circulare, dar fără să apeşi mai tare.

Şterge cu o cârpă din bumbac palsmaAcest tip de ecran este foarte sensibil. Înainte de a te apuca de curăţat,citeşte manualul de instrucţiuni şi recomandări ale producătorului. Dacă se permite utilizarea unui lichid de curăţare, atunci acesta trebuie pulverizat pe o cârpă din bumbac şi în nici un caz direct pe ecran. După ce ai trecut cârpa umedă pe întreaga suprafaţă a ecranului, usucă-l cu o altă cârpă curată şi uscată.

Uite ce nu trebuie să faci - Nu aplica soluţiile de curăţat pulverizând direct pe ecran (soluţia se poate scurge şi poate provoca un scurtcircuit).- Nu folosi şerveţele de hârtie pentru că acestea pot zgâria ecranul.- Nu apăsa, nu şterge viguros.- Nu folosi soluţii care conţin apă minerală, apă de la robinet, amoniac, alcool etilic, care distrug suprafaţa ecranului sau îl pătează permanent.- Nu şterge plasma sau ecranul LCD în timp ce televizorul este deschis.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net