Aşa îi faci iubitului un masaj ca la carte, de Valentine's Day

Ultima actualizare:

    Masându-i umerii şi ceafa, îl detensionezi muşchii
Masându-i umerii şi ceafa, îl detensionezi muşchii

După cadouri, îmbrăţişări şi ieşiri la cină în oraş, seara de Sf. Valentin poate continua şi acasă, în aceeaşi notă romantică. O altă surpriză pe care i-o poţi face iubitului tău ar fi un masaj ca la carte. Iuliana Platis, specialista clinicii Med-SPA, îţi dă câteva sfaturi valoroase şi îţi arată paşii prin care iubitul tău va fi sedus iremediabil.

1. Alege un ulei de masaj cu aromă afrodiziacă, de iasomie, trandafir, hibiscus sau vanilie.

2. Pregăteşte-i o baie călduţă, cu spumă. Uleiul de masaj va intra mult mai bine în piele dacă porii sunt deschişi.

3. Creează cadrul. E nevoie de o lumină difuză, aşa că cel mai bine este să renunţi la becuri în favoarea unor lumânări parfumate. O muzică în surdină va contribui la procesul de relaxare. Partenerul tău va fi pe jumătate relaxat. Dar partea frumoasă abia acum urmează.

4. Roagă-l să se aşeze pe spate. Masează-i fruntea, tâmplele, ceafa, coboară apoi spre pectorali şi abdomen. Încearcă pe cât posibil să nu pierzi niciun moment contactul cu pielea lui, pentru că o întrerupere, fie ea şi pentru a folosi mai mult ulei, va diminua senzaţiile.

5. Masează-i apoi spatele cu fermitate, apăsat, dar fără să-i produci durere.

6. Coboară palmele şi răsfaţă-i posteriorul, apoi picioarele şi spatele gleznei.

7. Şi masajul tălpilor produce plăcere intensă prin presarea unui punct sensibil din centrul tălpii, care se găseşte la o treime de degete.

8. Profită de punctele lui erogene care, odată stimulate, îi vor exploda simţurile. Atinge cu mişcări suave cu vârful degetelor gâtul, fesele, mijlocul, spatele, umerii, zona din spatele urechilor şi buzele, dar şi degetele, spaţiile dintre degete, gleznele, zone ce stimulează organele aparatului genito-urinar.

9. Masajul facial are un rol extrem de important. Pe lângă faptul că va ajuta la amânarea ejaculării precoce, este elementul ce completează perfect ritualul pe care l-ai pregătit pentru iubitul tău! Porneşte de la bărbie în sus, atinge-i buzele, masează-i obrajii, nasul, fruntea şi tâmplele printr-o mişcare circulară.

10. Fii atentă la reacţiile lui, întreabă-l ce-i place mai mult şi adaptează-ţi tehnica de masaj în funcţie de plăcerile lui. Cu timpul, vei deveni expertă.

Masajul, bun pentru sănătate

masaj, barbat
masaj, barbat

Dacă tu nu te pricepi să faci masaj sau vrei să-i oferi iubitului o surpriză mai mare, poţi să-l trimiţi la un masor profesionist, la salon. Acesta cunoaşte mult mai multe tehnici de masaj care nu doar că îl vor relaxa, dar îi fac şi bine pentru sănătate. "Masajul Deep Tissue, spre exemplu, se concentrează pe straturile musculare profunde, în lungul, dar şi contra fibrelor musculare, a tendoanelor şi a fasciilor. Dacă iubitul tău este stresat, are multe responsabilităţi, dacă merge des la sală sau depune efort fizic susţinut, dacă are o dietă haotică, fumează sau se expune poluării atmosferice, nu bea apă şi nu face niciun fel de mişcare, acest masaj este pentru el o mină de aur", explică Iuliana Platis de la Med-SPA. Un alt tip de masaj este cel mecanic, ideal pentru redefinirea abdomenului. "Dacă este preocupat de aspectul fizic şi-şi doreşte pătrăţele, atunci aparatul Velasmooth este soluţia pentru că remodelează corpul în timp record. Radiofrecvenţa, infraroşul, vacuum-ul şi masajul cu role mecanice fac din acest tratament o experienţă de neuitat", adaugă specialista.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net