Americanu, sub armele a patru dame!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Emil Mitrache, zis Americanu, actorul care a jucat în serialele tv “Chestiunea zilei”, “La bloc” şi “Trăsniţi în Nato”, s-a trezit înconjurat, joi seară, de o trupă de femei înarmate. Vedeta făcea pe ospătarul la un eveniment caritabil.

Emil a aşteptat nerăbdător seara de joi, unde în cadrul „Serilor din inimă" a fost ospătar pentru câteva ore, la restaurantul „Riviera".

„Doi ani am avut localul meu şi recunosc că îmi era tare drag să servesc clienţii, să gătesc pentru ei şi nu m-am sfiit să muncesc cot la cot cu angajaţii mei", ne-a spus Emil.

Tocmai când ne povestea cum a învăţat el să facă pizza şi stătea până noaptea târziu cu clienţii sau cu colegii de trupă în localul său, s-a produs o scenă demnă de romanele poliţiste. În faţa mesenilor au apărut patru doamne înarmate cu pistoale şi mitraliere care i-au ordonat „Americanului" să ia microfonul şi să deschidă show-ul.

De fapt, era vorba de patru scriitoare de cărţi poliţiste, coordonate din umbră de editorul de la Tritonic, Bogdan Hrib. Lucia Verona, Oana Stoica Mujea, Ivona Boitan şi blonda Monica Ramirez au povestit despre crimele din romanele lor, despre cum le-a venit ideea şi ce intenţii au pe viitor.

Emil Mitrache, chiar dacă era ameninţat cu armele, a ştiut să le chestioneze. A fost totuşi nevoit să servească la masă sub ameninţarea unui pistol, evident de jucărie.

La finalul serii, Emil şi "Careul de Dame" au fost mulţumiţi că la restaurantul Riviera s-a strâns suma de 3.350 de lei pentru familia Martei, micuţa care trebuie să facă un transplant de ficat în străinătate.

Americanu a intrat în jocul scriitoarelor de cărţi poliţiste

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net