Ambulanţa a adus-o acasă, fiul n-a vrut s-o primească

Ultima actualizare:

    Radu Ştefan, fiul bătrânei, a refuzat s-o primeascăfoto: Impact în Gorj
Radu Ştefan, fiul bătrânei, a refuzat s-o primeascăfoto: Impact în Gorj

Un bărbat din Târgu-Jiu a făcut un scandal monstru, vineri (23 ianuarie) dimineață, în fața blocului în care locuiește, când a văzut că medicii i-au externat mama din spital și au trimis-o acasă cu o ambulanță. El nu vrea nici în ruptul capului să îşi îngrijească mama şi a cerut să fie preluată de autorități.

Bătrâna este imobilizată, suferă de afecţiuni psihice, iar în ultimii ani a stat numai prin spitale. „Mama a avut Parkinson, acum a avut accident vascular şi face crize mereu, eu nu pot să o îngrijesc”, a spus Radu Ştefan, fiul bătrânei. Ambulanţa a fost nevoită să facă două drumuri pentru a-l convinge pe fiul bolnavei să o primească acasă, însă în zadar. În tot acest timp, pensionara a zăcut ore întregi în ambulanță.

În cele din urmă, bătrâna a ajuns tot la spital, în timp ce fiul ei beneficiază atât de pensia femeii, de 350 de lei, dar şi de locuinţa socială deţinută de aceasta, în același bloc în care locuiește și el.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net