Ai transpirat? Uite cum scoţi petele de pe haine!

Ultima actualizare:

Foloseşte detergent lichidFoloseşte detergent lichid care conţine ingrediente oxygenate; toarnă puţin pe pata şi freacă încet. Aşteaptă jumătate de oră pentru ca soluţia şă-şi facă efectul apoi spală rufele normal. Dacă nua i la îndemână un detergent lichid, poţi folosi şi şampon.

Oţetul alb, de mare ajutorPentru articolele de îmbrăcăminte colorate foloseşte un amestec format din două căni cu apă şi patru linguri cu oţet alb. Înmoaie hainele în această soluţie timp de jumătate de oră iar apoi spală-le cu apă rece.

Optează pentru sare şi bicarbonatAmestecă i lingură de sare cu o lingură de bicarbonat de sodiu iar apoi adaugă apă în aşa fel încât să obţineţi o pastă. Frecaţi hainele în zonele pătate cu această pastă iar apoi aşteptaţi o oră pentru ca soluţia să acţioneze. Apoi, spălaţi produsele de îmbrăcăminte normal.

Cumpără peroxid de oxigen Acesta descompune reziduurile de transpiraţie şi le elimină. Timp de jumătate de oră lasă la înmuiat zonele pătate  într-un amestec egal de apă şi peroxid de oxigen. Apoi, spală cu apă rece şi usucă în aer liber.  Dacă încă se mai evde pata, măreşte cantitatea de peroxid de oxigen din amestec, lasă la înmuiat încă 30 de minute după care spală din nou cu apă rece. Peroxidul de oxigen se poate cumpăra de la farmacie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net