Adio, pantaloni mulaţi şi păr vopsit la şcoală!

Ultima actualizare:

    Elevii din Vaslui trebuie să renunţe la ţinutele indecente
Elevii din Vaslui trebuie să renunţe la ţinutele indecente

Este şcoală de elită şi vrea ca toată lumea să ştie că acolo se învaţă carte, nu se face parada modei. Elevii au fost înştiinţaţi că nu sunt obligaţi să poarte uniformă, dar nici nu au voie cu pantaloni mulaţi.

Noul regulament al Şcolii nr. 5 „Ştefan cel Mare”, din Vaslui, stabileşte clar cum trebuie să vină elevii îmbrăcaţi la şcoală. Pe lângă ţinuta decentă, aceştia trebuie sa aibă şi un comportament pe măsură, scrie adevarul.ro.

Astfel, chiar dacă nu sunt obligaţi să poarte uniforme, elevii sunt înştiinţaţi că au obligaţia de a veni la şcoală într-o ţinută cât mai decentă.

Conducerea unităţii de învăţământ interzice cu desăvârşire purtarea hainelor transparente, excesiv de strâmte, prea scurte sau prea decoltate. Elevii nu au voie să vină la şcoală cu părul vopsit sau cu tatuaje.

De asemenea, elevii nu au voie să fumeze în nici în şcoală, nici în curtea unităţii de învăţământ, în caz contrar fiind sancţionaţi cu scăderea notei la Purtare.

Pedepsiţi vor fi şi cei care se vor implica în scandaluri, ori vor tulbura grav activitatea şcolară.

Elevii sunt ameninţaţi cu scăderea notei la Purtare sub 5, dacă vor chema la şcoala alţi elevi, prieteni, rude sau alte persoane adulte pentru răfuieli sau intimidări, scrie adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net