6 metode pentru îndepărtarea mirosului neplăcut din frigider

Ultima actualizare:

    Mirosul neplăcut poate fi uşor îndepărtat cu produse naturale
Mirosul neplăcut poate fi uşor îndepărtat cu produse naturale

Oricât de bine l-ai curăţat şi spălat, interiorul frigiderului tău miroase neplăcut. Nu te îngrijora! Produsele naturale te vor ajuta acolo unde cele din comerţ dau greş. Iată 6 trucuri pe care să le încerci şi tu.

1. Bicarbonat de sodiuUnul dintre cele mai ieftine şi eficiente remedii împotriva mirosului din frigider este bicarbonatul de sodiu. Îl poţi folosi inclusiv la curăţarea interiorului frigiderului tău. Apoi, poţi păstra un recipient cu bicarbonat de sodiu pe unul dintre rafturi.

2. Oţet Şi oţetul face minuni. Prepară o soluţie din oţet şi apă şi curăţă interiorul frigiderului. Apoi, păstrează pe unul dintre rafturi o sticlă de oţet fără capac. Poţi turna oţet şi în alte recipiente: o cană, un bol de dimensiuni mai mici din sticlă etc.

3. Boabe de cafeaPentru înlăturarea mirosului neplăcut din frigider, pune cafea proaspăt măcinată într-un recipient fără capac. Cafeaua va acoperi mirosurile de mâncare. Boabele de cafea înlătură şi alte mirosuri din locuinţa ta, mai ales mirosul de ţigară.

4. Zeamă de lămâieZeama de lămâie elimină mai ales mirosul de peşte şi de usturoi. Aşa că foloseşte-o cu încredere! Stoarce o lămâie şi păstrează sucul acesteia pe unul din rafturi. La fel poţi proceda şi cu alte citrice precum portocale sau chiar mandarine.

5. Condimente Condimentele sunt recunoscute pentru aroma lor extrem de puternică şi sunt folosite cu succes pentru înlăturarea mirosurilor neplăcute nu numai din frigider, ci şi din întreaga ta casă. Scorţişoara, cuişoarele şi ienibaharul sunt printre cele mai folosite.

6. OvăzŞi o cană cu ovăz păstrată pe unul dintre rafturile frigiderului va acoperi mirosul neplăcut de mâncare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net