5 produse cosmetice care te ajută la curăţenie

Ultima actualizare:

    Curăţă obiectele din inox folosind ulei de corp
Curăţă obiectele din inox folosind ulei de corp

Nu mai ştii cum să faci faţă prafului, petelor de grăsime ori urmelor de degete de pe mobilă? Dacă produsele speciale pe care le găseşti în magazine ţi se par scumpe, poţi folosi cu încredere la curăţenie produse cosmetice. Uite câteva idei!

Îngrijeşte mobila cu lapte demachiant Laptele demachiant poate fi folosit cu succes atunci când doreşti să îndepărtezi abţibildurile lipite de cei mici pe mobilă. Pe un disc din bumbac pune puţin lapte demachiant şi freacă energic abţibildul. Vei vedea că acesta se va dezlipi uşor şi fără să lase urme sau zgârieturi pe mobilă.

Curăţă pielea naturală folosind lapte de corp Laptele de corp catifelează pielea naturală sau imitaţia din piele din care sunt confecţionate canapeaua sau fotoliile din sufragerie.  Pentru început, cu o cârpă uşor umezită şi foarte curată îndepărtează urmele de praf. Lasă să se usuce, iar apoi toarnă pe o lavetă câteva picături de lapte de corp. Şterge mobilierul pe toată suprafaţa lui şi prin colţuri.

Şterge praful cu discuri demachiantePraful care se depune pe frunzele florilor din apartament poate fi îndepărtat folosind discuri demachiante din bumbac. Umezeşte frunzele plantei tale iar apoi şterge-le delicat, pe rând.

Creionul dermatograf îndepărtează zgârieturileCreionul dermatograf negru sau maro te ajută atunci când vrei să repari o zgârietură apărută pe mobilă. Cum? Foarte simplu! Colorează zona afectată cu creionul! Cel mai important aspect este ca nuanţa creionului să se potrivească perfect cu nuanţa mobilei.

Uleiul de corp curăţă inoxulFoloseşte uleiul de corp pentru a curăţa şi a da strălucire obiectelor de inox pe care le ai în casă. Toarnă câteva picături pe un disc demachiant şi freacă uşor. Dacă discul se murdăreşte, înlocuieşte-l cu unul curat şi repetă operaţiunea.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net