5 cauze ale infidelității

Ultima actualizare:

    Este bine să discutați și să găsiți soluții pentru cea mai mică problemă
Este bine să discutați și să găsiți soluții pentru cea mai mică problemă

Infidelitatea adeseori duce la separare sau la divorț. Și cum nicio relație nu este perfectă, află ce aspecte trebuie să ai în vedere, pentru ca partenerul tău „să nu calce strâmb“.

Simte că nu este apreciat îndeajuns

Serviciul, treburile casnice și copiii îți ocupă cea mai mare a timpului și de multe ori relația cu partenerul cade pe planul doi. Cu toate că la început te va înțelege și va încerca să te ajute, dacă se va simți neglijat o perioadă mai lungă de timp, este posibil să caute în altă parte ceea ce nu are acasă. Încearcă să-i apreciezi toate eforturile pe care le face pentru ca tu să fii fericită și să te simți împlinită. O vorbă bună spusă la timpul potrivit sau câteva ore petrecute în doi pot face minuni pentru relația voastră.

Lipsa de comunicare

Este principala cauză care șubrezește relația de cuplu și care lasă loc neînțelegerilor. Dacă la început vă povesteați toate lucrurile petrecute peste zi și vă împărtășeați cele mai intime gânduri, acum vă rezumați să vă spuneți doar strictul necesar. Poate că seara ajungeți obosiți acasă, dar nu este imposibil să găsiți câteva minute în fiecare zi în care să aflați tot ce s-a s-a mai petrecut în viața voastră. De asemenea, este bine să discutați și să găsiți soluții pentru cea mai mică problemă sau urmă de îndoială care apare în relația voastră.

Află care sunt celelalte cauze care duc la infidelitate pe clickpentrufemei.ro.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net