4 sfaturi ca să cureţi rapid hota de aragaz

Ultima actualizare:

Curăţă filtrele Filtrele din metal se demontează şi se pot spăla cu apă şi detergent. Foloseşte un produs puternic de curăţat aragazul precum Triumf şi pulverizează pe fiecare filtru în parte. Aşteaptă câteva minute, timp în care produsul acţionează, iar apoi clăteşte cu apă. Filtrele din hârtie sau cărbune se înlocuiesc periodic.

Nu uita de paletele ventilatoruluiDacă sunt detaşabile, paletele ventilatorului trebuie demontate şi spălate fie de mână, fie în maşina de spălat vase. Nu uita că şi acestea pot fi murdare, pătate cu grăsime sau picături de ulei întărite.

Nu folosi bureţi abrazivi  Exteriorul hotei de bucătărie este, de cele mai multe ori, metalic. Nu folosi la curăţarea lui bureţi abrazivi sau din sârmă pentru că acest material va produce zgârieturi, iar inoxul va avea un aspect mat, vechi.  După ce pulverizezi cu detergent obişnuit de vase, şterge cu o lavetă umedă până îndepărtezi atât murdăria cât şi spuma.

Şterge piesele din sticlă Geamul hotei şi becurile trebuie şi ele întreţinute. Şterge-le cu o cârpă curată şi umedă, iar apoi îndepărtează surplusul de grăsime acumulat folosind un burete. Şterge apoi geamul şi becurile cu soluţie pentru curăţat sticla.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pavel palcu   special arad jpg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net