3 Idei de petrecere a timpului liber

CLIIMA20121006_0017_1.jpg

Biletele costă 160 sau 220 de lei şi se găsesc în reţeaua Eventim.
Citeste tot despre: 

The Cranberries, super concert la Romexpo- Nu este prima dată când irlandezii de la The Cranberries păşesc pe pământ românesc.

Au mai fost în 2010, imediat după reuniunea oficială a trupei care a avut o pauză de 6 ani. Atunci au promis că se întorc. Iată-i că se ţin de cuvânt şi anunţă un super concert care va avea loc joi, 11 octombrie, la Romexpo.

Trupa este în plin turneu de promovare al ultimului lor album, „Roses". Biletele costă 160 sau 220 de lei şi se găsesc în reţeaua Eventim.

Lord of The Dance revine cu un spectacol nou la Bucureşti

Unul dintre cele mai grandioase show-uri din istoria divertismentului revine la Bucureşti. De această dată, cu o poveste şi o coregrafie nouă.

Lord of The Dance va urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti sâmbătă, 13 octombrie, cu două spectacole: unul de la ora 16.00 şi unul de la ora 20.00.

An de an, dansatorii trupei aduc în România magia dansului, a folclorului irlandez, magia luptei dintre bine şi rău, şi reuşesc să umple sălile şi să smulgă aplauze frenetice din partea publicului. Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 300 de lei şi se găsesc pe site-urile de bilete sau la Sala Palatului.

Dă vina pe Voltaj!

Miercuri, 10 octombrie, poţi să dai vina pe Voltaj pentru toate lucrurile bune sau mai puţin bune din viaţa ta. Asta dacă vii să cânţi alături de ei la concertul programat la Sala Palatului, de la ora 19.30.

Acest spectacol este prilejul prin care trupa lansează oficial albumul "Dă vina pe Voltaj". Vi se vor pregăti multe surprize şi artişti importanţi vor urca pe scenă alături de Voltaj. Preţul unui bilet este de 40 sau 50 de lei.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1