Şocant! Execuţie pe stradă în stil mafiot la Napoli

Ultima actualizare:

Ziarul ¨Corriere della Sera¨ a publicat pe pagina electronică un clip al unei execuţii mafiote de pe o stradă din oraşul Napoli. Clipul a fost pus la dispoziţia presei de către Procura din Napoli din cauză că autorul crimei nu a fost deocamdată identificat şi prins.

Imaginile clipului au fost capturate de camerele de siguranţă ale unui bar din Napoli. Bărbatul a fost executat de un sicar (asasin plătit al unei grupări mafiote, n.r.) printr-o metodă tipică mafiotă.

CLICK aici pentru VIDEO

Acesta din urmă, a intrat în barul în faţa căruia se afla viitoarea sa victimă, a analizat rapid figurile celor afalţi în interior, a ieşit afară, l-a strigat pe nume pe Mariano şi l-a împuşcat de patru ori: trei gloanţe în corp şi unul deasupra cefei, o metodă specifică de execuţie a clanurilor mafiote din sudul Italiei. După împuşcătura fatală, sicarul s-a îndepărtat relaxat de corpul lăsat pe trotuar. Incidentul a avut loc pe data de mai.

Ceea ce s-a întâmplat după aceea este foarte asemânător cu ceea ce s-a întâmplat după ce a fost împuşcat de mafie Petru Bîrlădeanu, românul ucis pe data de 26 mai în faţa staţiei de metrou Montesanto din Napoli: toată lumea a fugit speriată fără să îi acorde ajutor omului aflat pe asfalt.

Forţele de ordine au pus la dispoziţia publicului imaginile cu execuţia pentru a mări şansele de a-l identifica pe criminal.

Se pare că bărbatul omorât avea legături cu lumea mafiei. Află identitatea celui ucis pe adevărul.it.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net