ŞOCANT: Botoşani, raiul pedofililor: Un bătrân de 80 de ani, în top!

Ultima actualizare:

În topul pedofililor se află un bătrân de 80 de ani din localitatea Avrămeni acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fetiţă de 13 ani şi a fost trimis în judecată luna trecută.

Copiii siluiţi provin din familii nevoiaşe din mediul rural şi au vârste cuprinse între 6 şi 15 ani. Şi mai şocant este că majoritatea dintre victime sunt băieţi care au fost obligaţi să întreţină relaţii sexuale anale sau au fost supuşi la perversiuni sexuale de vecinii lor şi, în unele cazuri, chiar de rude. 

Şi fetiţele cu vârste între 11 şi 13 ani sunt tot mai vânate de psihopaţii îşi satisfac plăcerile sexuale distrugându-le copilăria acesteor copile.

Pedofil de 80 de ani, trimis în judecată

Un bătrân din localitatea Avrămeni conduce în topul pedofililor. Luna trecută, el a fost trimis  în judecată luna trecută pentru că a întreţinut timp de un an relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani.

Pedofilul-octogenar şi-ar putea petrece restul vieţii după gratii. „ Bătrânul o ademenea când mergea la şcoală, îi dădea câţiva lei şi o păcălea să întreţină relaţii sexuale cu el. Rezultatul medico-legal arată că bărbatul a dizvirginat-o pe fetiţă.

Cercetările au început în vară  după ce fetiţa a depus plângere" a  declarat Raluca Stâncescu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni.

La polul opus, se află un adolescent de 15 ani din localitatea Ungureni care a oligat un băieţel de 6 ani să întreţină relaţii sexuale anale cu el. Minorul-pedofil este trimis în judecată dar, cel mai probabil, va ajunge într-un centru de reeducare.

Citeşte mai multe despre acest subiect, vineri în Adevărul de Seară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net