Şoc pentru fane! Ronaldo şi Irina vor să facă un copil împreună

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Frumoasa rusoaică a dezvăluit pentru revista "Lux" planurile de viitor pe care le are cu fotbalistul portughez.

Cristiano şi Irina Shayk plănuiesc să se apuce de conceperea unui copil, conform unor declaraţii făcute chiar de ea. În cazul în care cei doi vor reuşi să ducă la final acest plan, atunci simpatizantele starului de la Real Madrid vor primi o lovitură serioasă.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

În urmă cu o lună, "Cuore" a publicat o serie de fotografii cu noul cuplu care se hârjonea pe un iaht în apele ce scaldă malurile Corsicii. Atunci a ieşit în faţă noua iubită a lui Cristiano, în persoana fotomodelului de succes venit din Rusia şi foarte curtat în lumea modei.

Se pare că relaţia este foarte serioasă, Ronaldo lăsând la o parte gândurile sale de mare cuceritor, renunţând pentru moment la zborul din floare în floare.

image

În timp ce fotbalistul trage din greu pentru titlul mondial, Irina s-a confesat celor de la "Lux". Rusoaica a precizat că iubitul ei celebru îşi doreşte un copil cu ea. Cei doi au făcut cunoştinţă cu socrii, primind aprobarea şi binecuvântarea acestei relaţii.

După cum au comentat mai multe tabloide, rezultatul genetic al împerecherii dintre Ronaldo şi Irina Shayk va fi unul spectaculos.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net