Smicer a terminat-o cu fotbalul

Ultima actualizare:

    Smicer a jucat, ultima oară, pentru Slavia Praga
Smicer a jucat, ultima oară, pentru Slavia Praga

Fostul internaţional ceh Vladimir Smicer, care a evoluat în ultimii doi ani la echipa Slavia Praga, şi-a anunţat retragerea din fotbal, la vârsta de 36 ani, din cauza problemelor de sănătate.

'Nu o mai pot ajuta pe Slavia în teren. Nu mai pot evolua la sută la sută din capacitate. Mintea şi inima mea şi-ar dori să joc în continuare, însă corpul meu se opune', a precizat Smicer, luni seara la Praga, după partida pe care Slavia a încheiat-o la egalitae cu Viktoria Pilsen (0-0), în care a evoluat o repriză.

Vladimir Smicer a evoluat de 81 de ori (27 de goluri) în naţionala Cehiei, cu care participat la trei turnee finale ale Campionatului European de fotbal, disputând finala acestei competiţii, în 1996, şi semifinalele, în 2004.

La nivel de club, mijlocaşul ofensiv ceh a evoluat pentru formaţiile franceze Lens şi Bordeaux, iar apoi s-a transferat în Anglia, la FC Liverpool, formaţie cu care a câştigat Cupa UEFA (2001) şi Liga Campionilor (2005). În vara anului 2007, el a revenit la Slavia Praga, clubul său de origine, cu care a câştigat trei titluri de campion al Cehiei (1996, 2008 şi 2009).

Deşi a agăţat ghetele în cui, Smicer nu va sta departe de fotbal, urmând să facă parte din staff-ul tehnic al noului selecţioner al Cehiei, Michal Bilek.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net