«Şmecherul cu BMW», opt ani după gratii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tânărul din Craiova care a bătut  în luna aprilie un bătrân pe o trecere de pietoni, în urma loviturilor victima decedând, a fost condamnat de Tribunalul Dolj. El va sta după gratii opt ani, fiindcă e recidivist.

Cosmin Gigi Drăgan (22 de ani) este acuzat de lovituri cauzatoare de moarte după ce l-a snopit în bătaie pe Pavel Rentea (63 de ani), la 2 aprilie.

"Şmecherul cu BMW" s-a enervat că omul a traversat prea încet strada. Victima care era însoţită de nepoata sa, Albertina (6 ani), a făcut stop cardiorespirator în urma loviturilor şi a murit, iar agresorul a fugit.

Bătăuşul Cosmin Drăgan se dă jos din maşină şi-l ia la pumni pe Pavel Rentea, pentru că traversa pe „zebră” prea încet (foto: captură Antena 3)

simeon stalpnicul png

Pentru fapta sa, Drăgan a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul Dolj la şase ani de închisoare .

Agresorul a mai primit încă doi ani de carceră, pentru complicitate la furt calificat. În anul 2009, el a fost prins furând din maşini, în Târgu Jiu.

După ploaia de pumni, victima se ridică tremurând şi pleacă. Drăgan îl ajunge din urmă şi îl bate din nou. (foto: captură Antena 3)

Ionuţ Rentea, fiul victimei, spune că pedeapsa dată de Tribunalul Dolj este prea mică.

„Voi face recurs. A luat viaţa unui om şi trebuie să plătească! La ultima înfăţişare de la Tribunal a spus că tatăl meu a vrut să îl lovească cu un pietroi. A început să şi plângă!", a explicat Ionuţ.

Victima reuşeşte cu greu să se ridice, se îndreaptă brusc spre un parapet de beton, unde cade. Pavel Rentea nu mai mişcă (foto: captură Antena 3)

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net