A slăbit 30 de kg într- o săptămână!

Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost internat săptămâna trecută la Spitalul Sf. Ioan din Capitală pentru a fi ajutat să slăbească. Din cauza obezităţii, Stelian Jurca a stat prizonier în propria casă timp de doi ani.

Odată ajuns, însă, pe mâinile doctorilor, bărbatul a reuşit să dea jos deja 30 de kg şi aşteptă cu nerăbdare operaţia de micşorare a stomacului.

"Urmez un regim strict. Acum mănânc 5-6 mese pe zi, însă sunt foarte mici. Practic, porţia mea are loc într-o farfuriuţă pentru păpuşi. Toată hrana este instant şi mi-o prepar singur. Aşa am slăbit 30 de kg", ne-a povestit cel mai gras român.

Medicii îi monitorizează atent funcţiile respiratorie şi cea a inimii. Bărbatul doarme cu o mască, ce îi ajută plămânii. Deşi era programată pentru sfârşitul lunii martie, intervenţia va avea loc mai devreme.

Pe aceeaşi temă:Îi vor «tăia» stomacul românului de 350 de kgEl este cel mai gras român. Are 350 de kilograme!

"Stomacul va fi la fel de subţire ca un pix. Pacientul va mânca mai puţin, capacitatea fiind de doar 100 de ml, faţă de 1500 ml, cât are un stomac normal. Stelian va arde din rezervele de grăsime pe care le-a constituit în ultimii 30 de ani şi în acest fel şi toate organele vor fi eliberate de ţesut adipos", ne-a explicat dr. Cătălin Copăescu, medic chirurg.

Pentru o recuperare de scurtă durată, intervenţia va fi laparoscopică, ceea ce înseamnă că bărbatul nu va fi tăiat pe abdomen, ci totul se va realiza prin mici incizii.

Mai citeşte:Are 240 de kilograme şi a născut prin cezariană o fetiţă sănătoasă!Cel mai gras om din lume are aproape o jumătate de tonă!Un obez a murit după ce a refuzat să facă o radiografie la ZOO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net