Şi-a vândut părul cu 10.000 de euro

Citeste tot despre: 

Lucia Paier, femeia care şi-a scos părul la vânzare cu 8.000 de euro are toate motivele să fie fericită. Un român stabilit în Italia i-a cumpărat părul de 1,15 m cu 10.000 de euro.

A aşteptat doi ani şi nu a acceptat un preţ mai mic decât cel pe care l-a fixat iniţial: 8.000 de euro.

Şi bine a făcut. Lucia Paier a reuşit să îşi vândă părul unui atelier care confecţionează peruci, din Italia, în schimbul a 10.000 de euro.

Cumpărătorul este un român stabilit în Italia şi s-a deplasat personal la casa Luciei, din Orşova, pentru a tăia părul femeii.

Bucuroasă că a scăpat de grija banilor, femeia recunoaşte că în cei doi ani de căutare a unui cumpărătorului sumele care i se ofereau erau infime.

"Câteva saloane din România au vrut să îmi cumpere părul, dar ofertele erau de râs. Pentru un kilogram de păr îmi ofereau 500 de lei. Am avut răbdare şi am găsit un cumpărător care să îmi aprecieze părul sănătos şi nevopsit," ne-a spus Lucia, fericită că şi-a văzut visul cu ochii.

Cu banii pe care i-a obţinut pe părul său, femeia i-a cumpărat fetiţei sale, Bianca un calculator şi şi-a amenajat casa, exact aşa cum visa în urmă cu doi ani.

800 de lei, kilogramul de păr

Şase gorjence s-au prezentat joi la un salon de coafură din Târgu-Jiu pentru a-şi vinde părul. Acestea au răspuns unor anunţuri postate în tot oraşul de o firmă din Ucraina.

„Am fost de acord să intermediez aceste întâlniri deoarece câştig şi eu din afacerea asta. Femeile care vor să-şi vândă părul se tund aici, la mine la salon", a spus Nicolae Jitaru, administratorul salonului unde a avut loc „recoltarea".

Un kilogram de păr cu o lungime de peste 70 de centimetri e plătit cu 800 de lei. Pentru părul cărunt sau vopsit, având o lungime de 40 de centimetri, se oferă 150 de lei.


Loading...