Şi-a ucis soţia cu 38 de lovituri de ciocan şi cuţit

Ultima actualizare:

Medicii legişti spun, însă, că niciuna dintre lovituri nu a fost fatală şi că tânăra de 20 de ani a murit din cauza sângerării abundente. „Femeia ar fi trăit dacă cineva ar fi intervenit rapid, pentru că a a murit ca urmare a sângerării abundente şi nu din cauza vreunei lovituri", a declarat Laszlo Hecser, şeful Institutului de Medicină Legală de la Târgu-Mureş.Gelozie criminală

„A lovit-o cu ciocanul atât de tare, încât ciocanul s-a rupt. Iniţial am găsit doar coada, partea de fier am găsit-o mai târziu prin casă", a declarat procurorul Dan Oltean. Deşi a lovit-o fără milă de 31 de ori cu ciocanul, Cristian Câmpeanu, de 30 de ani, nu s-a potolit. După ce a distrus unealta, a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o de şapte ori în piept. „În total am numărat 31 de lovituri la nivelul toracelui şi şapte la nivelul capului" spune medicul legist Laszlo Hecser.

Fără niciun regret, Cristian şi-a lăsat soţia într-o atlă de sânge şi a fugit acasă la părinţii lui, într-o localitate vecină. Nu a avut însă curajul să dea ochii cu ei, aşa că s-a întors în Sighişoara şi în jurul orei şapte s-a aruncat în faţa unui tren. Poliţiştii care au venit să ancheteze suicidul au fost cei care au găsit şi cadavrut femeii, atunci când s-au dus să o anunţe despre moartea soţului ei.

Vecinii celor doi spun că bărabatul era foarte gelos şi că, în noaptea crimei, Daniela şi Cristian s-au certat. Nimeni, însă, nu şi-a imaginat că bărbatul era în stare să îşi omoare soţia cu atâta bestialitate.Ceartă fatală

Cristian Câmpeanu şi Daniela Costin erau căsătoriţi de trei ani. Nu aveau copii, iar imediat după nuntă au plecat la muncă în Grecia. Fata se întorsese în ţară de trei săptămâni, iar bărbatul venise acasă sâmbătă. Miercuri seara au luat cina în familie, împreună cu mama fetei. Tânăra parcă a presmiţit ceva şi şi-a rugat mama să rămână peste noapte, însă aceasta a refuzat. Peste câteva ore, femeia avea să afle că fiica ei fusese ucisă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net