Şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de topor, după care a plecat de acasă

Ultima actualizare:

O bătrână de 62 de ani a fost găsită de polițiști într-o baltă de sânge. Criminaliștii ajunși la fața locului au găsit pe trupul femeii mai multe urme de violență la nivelul capului, astfel că au existat suspiciuni de omor, încă de la prima examinare a trupului.

În urma cercetărilor făcute de polițiști și procurori, aceștia l-au și găsit pe criminal: Marian Romeo, de 34 ani, domiciliat în Naidăş, fiul victimei. „În noaptea de 07 spre 08 septembrie, bărbatul care locuia împreună cu mama sa, care dormea, pe fondul unei depresii, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de topor în cap, trunchi şi bazin, leziuni ce au produs decesul", a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al polițiștilor cărășeni.

După ce a ucis, a plecat de acasă

După comiterea faptei, autorul a părăsit localitatea şi a revenit după o săptămână, însă fără să sesizeze organele de poliţie, astfel că trupul femeii a zăcut în casă mai bine de o săptămână. "Autorul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, iar în această dimineață, instanţa de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net