Şi-a ucis fiul cu 10 lovituri în inimă

Ultima actualizare:

Cu durere în glas, Mihai Păduraru, de 64 de ani, a recunoscut în faţa judecătorilor că şi-a omorât fiul cu mai multe lovituri de cuţit. Legiştii au numărat 10 înţepături pe trupul lui Ştefan Păduraru, de 31 de ani.

"Şi-a meritat soarta Fane. Era un băiat violent. Ne era frică de el", ne-a spus un vecin al familiei Păduraru.

"Ne-am certat foarte tare în dimineaţa aia. Mama lui plecase de acasă de două zile după ce ne-a bătut rău. Mi-a umfalt ochii. Eram doar noi doi acasă. Scandalul a plecat de la nişte oase pentru câini. A început să mă lovească iar şi am văzut că a luat un cuţit să mă omoare", le-a spus bătrânul anchetatorilor.

Speriat de moarte, nea Mihai, cum e cunoscut în cartier, s-a luptat corp la corp cu fiul lui şi a reuşit să îi ia cuţitul din mână. S-a dus după el în dormitor şi fără să realizeze ce tragedie se poate întâmpla, l-a lovit de mai multe ori în zona inimii.

Băiatul s-a prăbuşit într-o baltă de sânge, lângă pat. Acolo a lăsat şi arma crimei şi apoi a plecat la Secţia 21 unde s-a predat. Ieri, pensionarul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net