Şi-a ucis amanta şi i-a plimbat cadavrul cu taxiul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poveste de dragoste sfârşită tragic. Un taximterist constănţean şi-a asasinat amanta cu 20 de lovituri de cuţit. A pus cadavrul pe bancheta din spate şi s-a plimbat ore în şir cu maşina, neştiind ce să facă cu victima.

Givan Ismail (38 de ani) o cunoştea pe Mihaela Cristiana Tolea (30 de ani) de opt ani. Tot atunci a început şi povestea lor de dragoste, deşi ambii erau căsătoriţi. Între timp, femeia a divorţat şi a început să facă presiuni asupra amantului.

"Îmi ameninţa familia", a declarat criminalul, ieri, în maşina Poliţiei. A ieşit la iveală o poveste halucinantă. Marţi dimineaţa, în jurul orei 2.00, Ismail s-a dus în Mangalia, unde locuia iubita sa şi i-a cerut să coboare.

Stanca Tolea, mama victimei: “Erau de opt ani împreună și o ame­nința tot timpul că o s-o omoare.Și pe noi ne amenința că ne dă foc la casă”

simeon stalpnicul png

Femeia a ieşit în papuci şi trening de casă. "Ne-am certat. Nu ştiu ce am făcut. Abia acum mi-am revenit", povestea bărbatul după opt ore de la comiterea faptei.

Cearta s-a terminat în lovituri de cuţit. A înjunghiat-o de aproape 20 de ori, în special în spate, semn că femeia a vrut să fugă.

Apoi a înghesuit cadavrul pe bancheta din spate şi a venit în Constanţa. S-a plimbat ore în şir fără să îndrăznească să se descotorosească de cadavrul amantei.

"Am vrut să mă omor", spunea Givan. S-a spânzurat de un copac, dar frânghia s-a rupt. S-a aruncat în lacul Siutghiol, dar s-a răzgândit şi a înotat la mal. În cele din urmă a parcat maşina la ieşirea din oraş şi şi-a tăiat venele, lângă femeia moartă.

L-a lăsat curajul şi a sunat un prieten. "Vezi că am omorât-o pe aia", i-a el spus amicului care a sunat imediat la 112. Bărbatul a ajuns în arestul poliţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net